Bijbaan duurzaamheid

Je gaat meewerken aan de verdere ontwikkeling van een nieuw project!

Dit ga je leren

Jouw toekomstige werkgever heeft een nieuw model ontwikkelt voor klimaatadaptatie en energietransitie binnen steden en provincies. Het biedt handvaten aan gemeenten en provincies welke maatregelen gecombineerd kunnen worden met praktische beheersmaatregelen binnen dat gebied. Denk hierbij aan zonnepanelen en sociale cohesie. Op deze manier wordt de ruimte efficiënter gebruikt en levert het voor de buurt gezamenlijke voordelen op.

Het model is ontwikkelt om drie grote duurzame transities integraal aan te pakken. Er is een database ontwikkelt met duurzame maatregelen die op locale schaal toepasbaar zijn. De database maakt een selectie voor een specifiek gebied, welke maatregelen daar goed van pas komen.

In dit project zoeken ze een werkstudent die meewerkt aan de verdere ontwikkeling, meedraaien in actieve projecten en verdiepingen helpen uitwerken.

Zo ziet jouw dag eruit

Je start de dag met een heerlijke bak koffie en vervolgens ga je samen met je collega's aan de slag om het nieuwe model verder uit te werken. Je draait mee in actieve projecten en bent de hele dag bezig met duurzaamheid. Een actueel onderwerp, waar je echt iets mee toevoegt in de maatschappij. Voor het weet is de dag weer voorbij en ga je naar huis!

Dit ben jij

- Affiniteit met duurzaamheid
- Communicatief
- Structuur
- Je kunt goed zelfstandig en in teamverband werken

Over dit bedrijf

Jouw opdrachtgever is een bedrijf wat actief is als advies- en ingenieursbureau wat zich met name focust op projecten in de infrastructuur.

De sfeer binnen de organisatie is informeel en ze helpen je graag met je persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt er goede begeleiding en een mooi uurloon.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer en ook thuiswerken is een onderdeel van de bijbaan.
group
5+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Veel vrijheid