Stage financieel Eindhoven

Je bent op zoek naar een financiële stage in Eindhoven. Fijn dat je ons gevonden hebt! Ieder jaar helpen we zo'n 1.500 studenten met het vinden van de juiste financiële stage in Eindhoven. Wij vinden het belangrijk dat jij op een stageplek komt waar jij je goed kunt ontwikkelen. Alle financiële stages in Eindhoven die op onze website staan, zijn bedrijven die wij persoonlijk bezocht hebben. Zo weten we dat je goed terecht komt!

Jouw financiële stage in Eindhoven snel gevonden

Maar hoe werkt dat dan? Heel simpel: je schrijft je in en geeft hierin aan wat je precies zoekt (een financiële stage in Eindhoven en een aantal persoonlijke gegevens). Hierna kun je gemakkelijk reageren op de financiële stage in Eindhoven die jij het leukst lijkt. Eén van onze stagecoaches neemt daarna telefonisch contact met je op. Is er een match tussen jou en de financiële stage in Eindhoven waar je op gereageerd hebt? Dan plannen wij een sollicitatiegesprek voor je in.

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.