Stage financieel Breda

Je bent op zoek naar een financiële stage in Breda. Klopt dat? Dan zit je hier bij StudentenBureau op de juiste plek. Onderstaand vind je een overzicht met daarin alle beschikbare financiële stages in Breda die we nu al voor je hebben. Staat de financiële stage in Breda die jij zoekt er nog niet tussen? Dan raden we je aan om je alvast in te schrijven (dat is gratis en vrijblijvend). Op die manier krijg je snel een mailtje als er een nieuwe financiële stage in Breda op de site wordt gezet en ben jij er als eerste bij.

Jouw financiële stage in Breda snel gevonden

En hoe gaat het verder? Nadat jij je hebt ingeschreven, kun je gemakkelijk reageren op de financiële stage in Breda die jij het leukst vindt. Na jouw reactie word je gebeld door één van onze stagecoaches. Hij of zij kijkt met je mee naar wat je precies zoekt in een financiële stage in Breda. Is er een mogelijkheid om al op sollicitatiegesprek te gaan? Dan plannen wij deze voor je in. Makkelijk gevonden toch, een financiële stage in Breda?

Waarom jouw stage via StudentenBureau?

Ieder jaar vinden 1.500 HBO- en WO studenten een stage, afstudeerstage of studiegerelateerde bijbaan via StudentenBureau. Wij helpen je om de juiste stageplek te vinden. Want zit je op de juiste plek? Dan ontwikkel jij jezelf sneller én lever je meer frisse ideeën op voor jouw stagebedrijf.

Stagevergoeding

Minimaal €300 stagevergoeding

Wij werken alleen met bedrijven die jou goed belonen tijdens je stage. Daarom garanderen wij minimaal €300 stagevergoeding per maand.
Reistijd

Maximaal 1 uur reizen

We hebben stages door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt!
Persoonlijke bemiddeling

Persoonlijke hulp

Jouw persoonlijke stagecoach helpt je bij alles: van je CV tot solliciteren en coaching tijdens je stage.
Goedkeuring verzekerd

Zeker van je goedkeuring

We kennen de eisen van jouw school en houden hier rekening mee.