Stage elektrotechniek

Je gaat samen met de technische afdelingen de 22 productielijnen in kaart brengen en de storingen hierbij zoveel mogelijk verhelpen

Dit ga je leren

Als elektrotechnisch stagiair en elektromonteur in spe werk jij mee op de electrical engineeringsafdeling van jouw toekomstige stagebedrijf! Je zult aan de slag gaan met de ontwikkelingen op het gebied van hardware en/of software binnen installaties en machines. Je legt nieuwe installaties aan onder begeleiding van jouw collega's en zij zullen je ook thuisbrengen in de software taal waarmee de organisatie werkt. De stageorganisatie werkt voor verschillende opdrachtgevers aan diverse projecten daarom is geen enkele dag hetzelfde in de functie van elektromonteur.

Jij denkt na over de verschillende software applicaties voor de verschillende installaties en machines die weer aan een bepaald project worden toegewezen, zo zorg jij voor een efficiënte projectvoering en een snel traject. Hier is opdrachtgever en stagebedrijf enorm bij gebaat!

Zo ziet jouw dag eruit

Je begint de dag met je collega elektromonteurs op de afdeling electrical engineeringsafdeling, jullie spreken de dag door en verdelen de taken. Jij bent zelfstandig actief voor jouw deel, natuurlijk krijg je hulp waar nodig maar jij bent eindverantwoordelijk. Soms ben je fysiek aan het installeren, soms ben je bezig met software implementeren. Geen dag is hetzelfde!

Dit ben jij

Ben jij gebiologeerd door de wereld van software? Vind jij machines daarnaast ook nog beren interessant? Draag jij graag je eigen verantwoordelijkheid? Meld je dan nu aan!

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de teelt en er werken rond de 150 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.
Je komt te werken op de technische afdeling. Zij houden zich bezig met de 22 productielijnen.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Naast de zeer goede begeleiding vanuit de organisatie, staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
100+ medewerkers