Stage elektrotechniek

Jij gaat elektrotechnische projecten oppakken!

Dit ga je leren

Als elektrotechnisch stagiair en elektromonteur in spe werk jij mee op de electrical engineeringsafdeling van jouw toekomstige stagebedrijf! Je zult aan de slag gaan met de ontwikkelingen op het gebied van hardware en/of software binnen installaties en machines. Je legt nieuwe installaties aan onder begeleiding van jouw collega's en zij zullen je ook thuisbrengen in de software taal waarmee de organisatie werkt. De stageorganisatie werkt voor verschillende opdrachtgevers aan diverse projecten daarom is geen enkele dag hetzelfde in de functie van elektromonteur.

Jij denkt na over de verschillende software applicaties voor de verschillende installaties en machines die weer aan een bepaald project worden toegewezen, zo zorg jij voor een efficiënte projectvoering en een snel traject. Hier is opdrachtgever en stagebedrijf enorm bij gebaat!

Zo ziet jouw dag eruit

Je begint de dag met je collega elektromonteurs op de afdeling electrical engineeringsafdeling, jullie spreken de dag door en verdelen de taken. Jij bent zelfstandig actief voor jouw deel, natuurlijk krijg je hulp waar nodig maar jij bent eindverantwoordelijk. Soms ben je fysiek aan het installeren, soms ben je bezig met software implementeren. Geen dag is hetzelfde!

Dit ben jij

Ben jij gebiologeerd door de wereld van software? Vind jij machines daarnaast ook nog beren interessant? Draag jij graag je eigen verantwoordelijkheid? Dan is deze stage echt wat voor jou!

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is internationaal actief in aardgassen en er werken ongeveer 8 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Goed om te weten: de afgelopen stageperiode heeft de vorige stagiair het enorm naar zijn zin gehad binnen het bedrijf.

Je komt samen te werken met de general manager. Hij houdt zich bezig met verschillende werkzaamheden op het gebied van elektrotechniek en mechatronica.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is niet goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is wel handig.
group
5+ medewerkers
mood
informeel