Bijbaan en Stage elektrotechniek

Tijdens je stage ga je aan de slag met gave taken zowel strategisch als uitvoerend

Dit ga je leren

Als elektrotechnisch stagiair en elektromonteur in spe werk jij mee op de electrical engineeringsafdeling van jouw toekomstige stagebedrijf! Je zult aan de slag gaan met de ontwikkelingen op het gebied van hardware en/of software binnen installaties en machines. Je legt nieuwe installaties aan onder begeleiding van jouw collega's en zij zullen je ook thuisbrengen in de software taal waarmee de organisatie werkt. De stageorganisatie werkt voor verschillende opdrachtgevers aan diverse projecten daarom is geen enkele dag hetzelfde in de functie van elektromonteur.

Jij denkt na over de verschillende software applicaties voor de verschillende installaties en machines die weer aan een bepaald project worden toegewezen, zo zorg jij voor een efficiënte projectvoering en een snel traject. Hier is opdrachtgever en stagebedrijf enorm bij gebaat!

Belangrijk bij deze organisatie is dat je zowel uitvoerend als uitdenkend te werk gaat. De ene dag ben je in allerlei programma's aan het werk en de dag er op sta j in de werkplaats en ben je bezig met de uitvoering!

Zo ziet jouw dag eruit

Je begint de dag met je collega elektromonteurs op de afdeling electrical engineeringsafdeling, jullie spreken de dag door en verdelen de taken. Jij bent zelfstandig actief voor jouw deel, natuurlijk krijg je hulp waar nodig maar jij bent eindverantwoordelijk. Soms ben je fysiek aan het installeren, soms ben je bezig met software implementeren. Geen dag is hetzelfde!

Dit ben jij

Moet jij per direct starten met je stage of pas per februari? Beide is mogelijk bij deze organisatie! Als je in februari gaat starten met je stage kan je nu alvast aan de slag in de vorm van een bijbaan!

Ben jij gebiologeerd door de wereld van software? Vind jij machines daarnaast ook nog beren interessant? Draag jij graag je eigen verantwoordelijkheid? Meld je dan nu aan!

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de wereld van ondergrondse boringen en er werken meer dan 30 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel!

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is redelijk goed te bereiken met openbaar vervoer! Een eigen auto is niet nodig maar mocht je een auto hebben is dat makkelijk.
group
50+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Kans op vaste functie!