Stage elektrotechniek

Jij gaat aan de slag als elektromonteur in spe!

Dit ga je leren

Als elektrotechnisch stagiair werk jij mee op de electrical engineeringsafdeling van jouw toekomstige stagebedrijf! Je zult aan de slag gaan met de ontwikkelingen op het gebied van hardware en/of software binnen installaties en machines. Je legt nieuwe installaties aan onder begeleiding van jouw collega's en zij zullen je ook thuisbrengen in de software taal waarmee de organisatie werkt. De stageorganisatie werkt voor verschillende opdrachtgevers aan diverse projecten daarom is geen enkele dag hetzelfde in de functie van elektromonteur.

Zo ziet jouw dag eruit

Je begint de dag met je collega elektromonteurs op de afdeling electrical engineeringsafdeling, jullie spreken de dag door en verdelen de taken. Jij bent zelfstandig actief voor jouw deel, natuurlijk krijg je hulp waar nodig maar jij bent eindverantwoordelijk. Soms ben je fysiek aan het installeren, soms ben je bezig met software implementeren. Geen dag is hetzelfde!

Dit ben jij

Ben jij gebiologeerd door de wereld van software? Vind jij machines daarnaast ook nog beren interessant? Draag jij graag je eigen verantwoordelijkheid? Meld je dan nu aan!

Over dit bedrijf

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is wel te bereiken met het openbaar vervoer, maar een eigen auto is handiger.
group
50+ medewerkers
mood
informeel
local_bar
vrijdagmiddagborrel