Marketing stage bij een Scale-Up in het centrum van Amsterdam

Ondersteun deze Scale-Up door vanuit analyses de marketing een boost te geven!

Dit ga je leren

Tijdens deze stage ga je meewerken op marketing en communicatie gebied. Je gaat je voor het stagebedrijf onder andere bezig houden met het bedenken en uitvoeren van marketingacties, de interactie met de doelgroep door het in kaart brengen van de belangrijkste KPI's en data, het maken van een marketingcampagne en het schrijven en plaatsen van content op de website en social media. Dit alles met het doel om door te groeien en de doelgroep te bereiken. Ook ga je (als dat waardevol is voor het stagebedrijf) evenementen organiseren en blogs, pers- en nieuwsberichten schrijven. Voordat je dit allemaal gaat doen volg je eerst een uitgebreid onboardingstraject en wordt je hierna op WO/HBO begeleid.

Kortom een dynamische stage gericht op marketing en communicatie bij een Scale-Up die flink aan het groeien is. Dit houdt in dat je veel verantwoordelijkheden krijgt, dat jou mening ook echt telt en je onderdeel van het (kleine) team wordt. Bij dit stagebedrijf zijn ook doorgroeimogelijkheden, dus bij een goede match zou ja na je stage kunnen aanblijven. Dit is ook bij meerdere stagiaires hiervoor al gebeurd. Deze stage is voor 5 dagen in de week en elke dat op kantoor, maar daarvoor ontvang je wel een mooie vergoeding van maar liefst €1000,- per maand! Dit doen ze zodat jij in het weekend niet nog een extra bijbaan hoeft, ideaal dus!

Werkzaamheden waar jij mee te maken krijgt zijn:
• Contentcreatie
• SEA en SEO
• E-mail marketing
• Onderzoek op het gebied van communicatie

Jouw toekomstige stageorganisatie is ontwikkelaar van management en planning software voor in de horeca. Dit wilt zeggen dat medewerkers uren kunnen invullen, maar managers ook makkelijk contact kunnen onderhouden. Op het moment hebben ze ongeveer 1000 klanten en hebben ze zelf 6 medewerkers in dienst. In het moderne kantoor in het centrum van Amsterdam werken ze elke dag aan de groei van dit toffe bedrijf!

Ben jij benieuwd naar meer informatie over de werkzaamheden of het stagebedrijf? Laat dan snel je interesse achter of neem telefonisch contact met mij op!

Zo ziet jouw dag eruit

Zie jij jezelf al als stagiair binnen dit bedrijf een grote rol op je nemen binnen marketing en communicatie? Als stagiair heb je een frisse blik in het bedrijf doordat je weet wat de trends en ontwikkelingen zijn op het gebied online marketing, data en communicatie. Je gaat er voor zorgen dat jouw stagebedrijf meer naamsbekendheid krijgt door het in kaart brengen van de KPI's en data en het bedenken en uitvoeren van de marketingacties. Daarnaast laat je je creativiteit de vrije loop met het ontwerpen van post en blogs.

Dit ben jij

✔ Affiniteit met marketing en communicatie
✔ Communicatief vaardig (in woord en schrift)
✔ Zelfstandig
✔ Flexibel

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is een start-up die een nieuw platform tussen werkgevers en werknemers heeft ontwikkeld en er werken 6 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als dynamisch, motiverend en uitdagend. Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO en/of WO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding. Naast de zeer goede begeleiding vanuit de organisatie, staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is zeker niet nodig.
group
5+ medewerkers
mood
Dynamisch en informeel
local_bar
Gezellige borrels!