Stage online marketing

Online Marketing oppakken

Dit ga je leren

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage? Studeer jij marketing/communicatie en heb jij een affiniteit met online marketing? Dan is dit de ideale stage voor jou!

Tijdens jouw stage ga jij aan de slag met alle online marketing. Denk aan het schrijven van content voor de website en social mediakanalen, SEO en SEA, en aan de slag met online advertising. Jouw input en creativiteit is heel erg welkom. Ben je goed vóór of achter de camera? Ook daar mag je dan mee aan de slag. Toch liever bezig met teksten schrijven? Graag zelfs!

Het doel van jouw werkzaamheden online marketing is een groter publiek aantrekken voor deze B2B organisatie.

Zo ziet jouw dag eruit

Het leuke aan jouw stage is de afwisseling tussen de verschillende taken. Zo ga je onder andere de doelgroep in kaart brengen en voor het onderzoek je doelstellingen bepalen. Natuurlijk drink je tussendoor een lekkere kop koffie die ervoor zorgt dat jij weer vol nieuwe energie de dag kan voort zetten. Bovendien is het van belang om met een frisse blik tegen de verschillende taken aan te kijken. Dit zal weer zorgen voor nieuwe ideeën over het inzetten van de verschillende middelen.

Dit ben jij

Je bent communicatief vaardig en hebt een commercieel inzicht. Je bent vertrouwd met social media en schrijft graag. Je bent een aanpakker, gaat zelfstandig aan de slag en kan ook goed schakelen binnen een team. Maak je graag filmpjes of wil je een keer een podcast opnemen? Niets is te gek, jouw input is welkom!

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is een overkoepelende organisatie voor ZZP'er en andere kleine ondernemers. Er werken zo'n 10 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel, vrij en gemoedelijk.

Je komt te werken op een afdeling met 5 andere collega's die voor deze organisatie verantwoordelijk zijn voor de marketing en de communicatie. Je werkt veel met ze samen en hebt hier leuke sparringspartners aan!

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
5+ medewerkers
mood
Informeel, gemoedelijk