Stage marketing en e-commerce in de modebranche

Je gaat aan de slag met de marketing voor een bedrijf in de modebranche!

Dit ga je leren

Tijdens jouw stage ga je meewerken op marketing en communicatie gebied. Dit Brabantse familiebedrijf is actief in de modebranche en richt zich op het maken en ontwikkelen van baby- en kinderschoenen. Ze hebben een aantal eigen merken, die ze distribueren onder meer dan 300 retailers in de Benelux en daarnaast verkopen ze ook direct aan de eindconsument middels hun eigen webshop.

Binnen deze organisatie zijn ze op zoek naar een marketing stagiair die zich onder andere bezig wil gaan houden met een stuk online marketing en een stuk e-commerce. De laatste jaren zijn zij middels e-commerce enorm hard aan het groeien en jij mag hierin je steentje bijdragen! Jij gaat er voor zorgen dat ze nog zichtbaarder worden en dat de conversie alsmaar omhoog gaat! Taken die tot je stage behoren zijn:
- Je helpt mee aan het ontwikkelen van een marketingstrategie
- Social media beheer
- Offline media
- Analyses en rapporteren over online resultaten
- SEO/SEA, Google Analytics, Social media advertising, Photoshop / Indesign

Zo ziet jouw dag eruit

Zie jij jezelf al als stagiair binnen dit bedrijf een grote rol op je nemen binnen marketing en communicatie? Als marketingstagiair heb je een frisse blik in het bedrijf doordat je weet wat de trends en ontwikkelingen!

Je komt te werken in een enorm gaaf pand, met al je collega's in een grote ruimte. Je wordt dus echt gezien als onderdeel van het bedrijf en krijgt van alle activiteiten iets mee. Dit maakt het enorm leerzaam!

Het is een gezellig team, waarin hard werken beloond wordt. Er is ruimte om te werken aan een eigen opdracht, maar daar krijg je maximaal een dag per week voor.

Dit ben jij

- Passion for fashion
- Enthousiast / energiek
- Pro-actief
- Op de hoogte van de trends binnen de marketing / e-commerce
- Creatief

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de modebranche en er werken ongeveer 20 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als erg informeel.

Je komt te werken op een afdeling marketing met 3 collega’s. Zij houden zich bezig met e-commerce, online- en offline marketing.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding. Het bedrijf is redelijk te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet per se nodig.
group
20+ medewerkers
mood
Informeel en open!
local_bar
Gaaf kantoorpand!