Jij gaat content verzamelen en maken voor de website!

Jij gaat content verzamelen en maken!

Dit ga je leren

Jouw toekomstige stagebedrijf wil graag hun bedrijfswebsite vernieuwen, daarvoor is heel veel nieuwe content nodig. Tijdens jouw stage ga je fungeren als een soort projectleider voor het herinrichten van deze nieuwe website. Je hoeft zelf niet per se content te maken, het gaat erom dat jij ervoor zorgt dat uiteindelijk de gehele site gevuld is met content en dat dit op de goede plaats staat. Als je het leuk vindt mag je deze content zelf creëren, echter zal je dit hoogstwaarschijnlijk doen in overleg met de marketing, sales en communicatie afdelingen. Onderdeel van deze content zijn de bedrijfsfilmpjes die jij gaat maken en ook zelf mag bewerken. Je bent dus eigenlijk een spin in het web die fungeert als projectleider.

Zo ziet jouw dag eruit

Jij bent een spil in de organisatie, je begint met een lege website als framework. Jij gaat dagelijks met medewerkers in gesprek om te kijken wat voor content er op de website moet komen en hoe hun hierin kunnen ondersteunen. Je zal dus veel met collega's in contact komen en hun ook vragen voor input. Daarnaast ga je mee met verschillende collega's om eens een bedrijfsbezoek of interview te filmen. Hier mag je zelf een leuk filmpje van maken om uiteindelijk ook op de website te plaatsen.

Dit ben jij

- Een goed niveau van Nederlands en Engels in spraak en geschrift
- Jij kan omgaan met vrijheid
- Kan goed samenwerken
- Initiatief nemer
- Proactief
- Creatief

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in verkoop van software en er werken 50 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
50+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
MVO ten top!