Stage communicatieplan opzetten

Meewerken aan de opzet van internationalisering binnen de marketingafdeling en het bijhouden van de sociale media.

Dit ga je leren

Ben jij op zoek naar een uitdagende zelfstandige stage? Studeer jij marketing/communicatie en heb jij een affiniteit met (online) marketing? Dan is dit de ideale stage voor jou!

Tijdens jouw stage ga jij aan de slag met een een breed scala aan marketing gerelateerde taken. Hierbij ga jij voor jouw stagebedrijf ondersteunen in bijvoorbeeld:

- Internationalisering binnen het marketingplan
- Marketing in print en digitale vorm bijhouden
- Bepaal de juiste boodschap die je wilt communiceren
- Welke middelen en media ga je inzetten om de juiste boodschap te communiceren?

Zo ziet jouw dag eruit

Het leuke aan jouw stage is de afwisseling tussen de verschillende taken. Zo ga je onder andere de doelgroep in kaart brengen en voor het onderzoek je doelstellingen bepalen. Natuurlijk drink je tussendoor een lekkere kop koffie die ervoor zorgt dat jij weer vol nieuwe energie de dag kan voort zetten. Bovendien is het van belang om met een frisse blik tegen de verschillende taken aan te kijken. Dit zal weer zorgen voor nieuwe ideeën over het inzetten van de verschillende middelen.

Dit ben jij

Een gemotiveerde student met een oog op groei. Zowel persoonlijk als binnen een organisatie. Je werkt hard maar geniet ook van het leven.

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in Nederland en er werken 10 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als luchtig.

Je komt te werken op een afdeling marketing met 2 collega’s. Zij houden zich bezig met de marketing op nationaal niveau.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Naast de zeer goede begeleiding vanuit de organisatie, staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
5+ medewerkers
mood
Informeel, hecht, jong
local_bar
Wij houden van een vrijdagmiddagborrel