Deze marketing en salesstage zou iedereen wel willen

Heel veel leren en jouw kennis in de praktijk brengen!

Dit ga je leren

Je leert hoe je voor verschillende grote FMCG bedrijven nieuwe producten op een goede manier in de markt kunt zetten. Belangrijk daarbij is het komen tot de potentiële klanten door sales en marktonderzoekjes. Wie weet heb jij andere creatieve ideeën om de oplossing van jouw stagebedrijf bij de andere bedrijven onder de aandacht te brengen. Jij leert dus hoe je een concept op de markt brengt, maar ook hoe je sales kunt doen om tot samenwerkingen te komen!

Jij gaat de projectleider ondersteunen met allerlei werkzaamheden. Bij dit bedrijf kan je van a-z meedraaien en leer je onwijs veel in een korte tijd. Je helpt bij opzetten en uitwerken van projecten, daarnaast doe je ook nog eens analyseren en rapporten!


Zo ziet jouw dag eruit

Geen dag is hetzelfde! Jouw inzet zorgt ervoor dat je overal bij mee wilt kijken en je volledig stort op marketing en sales en alles wat daar bij komt kijken. Het sterke concept van de organisatie kan veel bedrijven verder helpen bij het in de markt zetten van producten, maar daar moeten ze wel van op de hoogte zijn. Jij brengt creativiteit in denken en uitingen mee en zet dat elke dag in. Je communicatieve vaardigheden en conceptueel denken zul je ook altijd aanroeren en je bent elke dag op zoek naar meer kennis en uitdagingen!

Dit ben jij

- Beheersing van de Engelse taal
- Nauwkeurig & gestructureerd
- Jij kan goed werken met cijfers en excel
- Creatief
- Nieuwsgierig
- Zelfstandig
- Ervaren met social media

Over dit bedrijf

De organisatie is zo'n 15 jaar actief en richt zich op FMCG bedrijven die innovaties willen doen. Een nieuw product in de markt zetten of het assortiment uitbreiden, dat vormt de basis voor de klanten. De organisatie heeft middelen om de klant zo goed mogelijk voorbereid de markt op de laten gaan en daar heeft ze een sterke positie in verworven.

Het bedrijf telt 6 medewerkers, maar heeft partners in de VS en Duitsland wat een beter beeld geeft van de professionele organisatie die het is. Je krijgt begeleiding van experts in het vakgebied, een betere plek kun je jezelf haast niet wensen!
group
5+ medewerkers
mood
Open en dynamisch
local_bar
Werkt voor de grote FMCG bedrijven!