Stage customer journey

Jij zet acties uit om de klanten te binden

Dit ga je leren

De organisatie waar je komt te werken is marktleider op gebied van call tracking. Zij meten telefonische respons van online en offline marketingactiviteiten. Je komt te werken binnen een jonge en groeiende organisatie.

Tijdens je stage ga je aan de slag met de implementatie van de content strategie. Het bedrijf is bezig met het ontwikkelen van een nieuw online dashboard. Daarnaast willen zij de gehele customer journey in beeld krijgen.

Als dit in kaart is, willen zij acties uitzetten om hun huidige klanten te inspireren.
Ook is het doel om met huidige klanten en partners een langere samenwerking aan te gaan.

Jij helpt mee met het bedenken van een passende strategie, brengt de customer journey in kaart en zet gelijk acties uit.

Je bent goed in het schrijven van commerciële teksten en vindt het leuk om op een creatieve manier je klanten de binden en boeien.

Binnen het team werkt een grafisch vormgever. Zelf hoef je dit niet op te pakken en is het voornamelijk belangrijk dat je met inhoudelijke teksten komt.

Zo ziet jouw dag eruit

Je komt te werken binnen een jong, dynamisch en ambitieus team. Het kantoor bevindt zich in Amsterdam en is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Je krijgt zelfs een Swapfiets als dit nodig is! Naast hard werken is er ook ruimte voor een potje tafeltennis of pool.


Voor een eventuele sollicitatie vragen zij of jij een stuk tekst kan schrijven.

Dit ben jij

- Je hebt een scherpe pen en schrijft foutloos Nederlands
- Je bent niet bang om eigen ideeën in te brengen
- Je hebt een creatieve geest die overtuigt is van zijn eigen skills
- Je bent secuur en kritisch op creatief werk van jezelf en anderen
- Het is een pre als je ook graphisch sterk bent
- Jij bent energiek en jouw enthousiasme is aanstekelijk, je weet creatieve ideeën om te zetten in aansprekende content!

Over dit bedrijf

Jouw stagebedrijf is actief in het meten van telefonische respons van marketingactiviteiten. Het is een
snelgroeiende start-up met jonge professionals en een hoop ambitie! Er werken ongeveer 16 fulltimers binnen het bedrijf en de sfeer is te omschrijven als informeel en gezellig.

Je krijgt goede HBO begeleiding en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het kantoor in Amsterdam is goed bereikbaar met het openbaar vervoer of op de Swapfiets die ze voor jou hebben klaar staan!
group
5+ medewerkers
mood
Laagdrempelig en open
local_bar
Gezellige borrels en uitjes