Bijbaan optimalisatie website / webshop

Optimaliseren website en webshop

Dit ga je leren

Tijdens jouw gloednieuwe bijbaan ga je aan de slag met het optimaliseren en bijhouden van de website en webshop van je nieuwe werkgever. Je kunt hierbij denken aan SEO en SEA, naast het schrijven van leuke stukken voor de website en het maken van leuke content. Je krijgt dus verschillende taken toegewezen en veel vrijheid om deze uit te voeren! Uiteraard zorg jij ervoor dat de content geheel SEO verzorgd is. Verder ga jij jouw marketing- en salesskills inzetten om te bedenken hoe het bedrijf meer naamsbekendheid en omzet kan halen uit hun website en webshop.

Zo ziet jouw dag eruit

Mocht je op locatie werken, begint jouw dag onder het genot van een kopje koffie terwijl je even gezellig met je collega's staat te kletsen. Het is ook mogelijk om lekker vanuit huis te werken, ook dan is er regelmatig contact met je collega's om elkaar te voorzien van updates. Uiteindelijk is het natuurlijk de bedoeling dat jouw nieuwe werkgever meer naamsbekendheid en omzet haalt uit de werkzaamheden die jij hebt verricht voor de website en webshop. Mocht jij enige affiniteit hebben met ICT zou dat super zijn, dan kun je namelijk ook nog wat serveroptimalisatie taken oppakken!

Dit ben jij

- Nuchter
- Analytisch
- Zelfstandig
- Affiniteit met ICT
- Een echte aanpakker
- Minstens 1 dag in de week beschikbaar

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de beveiliging en er werken >5 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je komt te werken op een afdeling marketing met gezellige collega’s. Zij houden zich bezig met .

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
5+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Veel vrijheid en gezellige collega's