Stage CMD bij informele organisatie

Alles op het gebied van content en creatie!

Dit ga je leren

De wereld verandert en hier wil onze opdrachtgever graag in meegaan. Daarom zijn zij op zoek naar een gemotiveerde en creatieve stagiaire die het team op marketing en communicatie vlak gaat versterken. Je gaat meedenken hoe zij hun verhaal op een goede en innovatieve manier kunnen overbrengen. Jij gaat kijken hoe het bedrijf het beste naar buiten kan worden gebracht. Je gaat het team ondersteunen met diverse taken die ook direct uitgevoerd zullen worden en daarnaast is er ruimte voor een schoolopdracht.

Het is perfect voor een CMD student (waar de organisatie ook al jaren ervaring qua begeleiding mee heeft)!

Zo ziet jouw dag eruit

Het is voor deze stage de bedoeling om zoveel mogelijk naar kantoor te komen. Naast dat je zo de organisatie het beste leert kennen, kan je op deze manier ook gebruik maken van alle spullen en software die je als CMD'er maar kan wensen.

Met jouw enthousiasme en creativiteit ga je onder andere met de volgende werkzaamheden aan de slag:

* Ontwerp en design van (commerciële) uitingen.
* Creatieve online en offline uitingen
* Vormgeven van alle uitingen rond ons jaarlijks evenement
* Verbeteren en bedenken van promotie materiaal
* Ondersteuning in opzetten van een structureel klanttevredenheid onderzoek
* Uitwerken van ons kwartaal magazine


Je krijgt alle ruimte om met creatieve ideeën te komen. Al met al een veelzijdige en leerzame stage waar je ook echt kan bijdragen aan het succes van de organisatie.

Dit ben jij

* Je studeert Communicatie & Multimedia Design
* Je bent creatief, proactief, innovatief en enthousiast
* Je woont omgeving Amersfoort
* Kennis van Indesign, Illustrator, Photoshop en Wordpress

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in beveiligingsapparatuur er werken 25 medewerkers binnen het bedrijf. Binnen het bedrijf heb je afdelingen als inkoop/verkoop, product, administratie, sales en uiteraard: marketing. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als creatief, informeel, kritisch en resultaatgericht. Doordat de lijnen binnen de organisatie kort zijn, zal je van alles wat meemaken!

Je komt te werken op de afdeling marketing met 7 specialisten in het team. Er hebben geregeld CMD studenten stage gelopen, dus ze weten wat jouw studie in houdt en hoe ze je kunnen begeleiden. Mede daardoor beschikken zij ook over alle programma's en pakketten dat je jezelf als CMD'er kan wensen.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding op basis van 40 uur per week. Daarnaast is het bedrijf goed te bereiken met OV, het is ongeveer 15 minuten lopen vanaf het station.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de sollicitatieprocedure.
group
20+ medewerkers
mood
Informeel, gezellig, eerlijk
local_bar
Je krijgt alle vrijheid!