Meewerkstage content creatie

Jouw stage richt zich op het creëren van content.

Dit ga je leren

Tijdens jouw meewerkstage word jij de rechterhand van de hoofdredactrice van deze content marketing organisatie. Jij gaat actief aan de slag met het creëren, schrijven en plaatsen van content, zowel off- als online.

Deze groeiende organisatie is actief in de content- en mediamarketing en richt zich op op het bedrijfsleven. Binnen deze nichemarkt is de organisatie een erkende speler. De gecreëerde content wordt verspreid in magazines en online kanalen.

Zo ziet jouw dag eruit

Jij bent veel bezig met het zoeken naar content voor diverse magazines en voor online kanalen. Hierin ben je ondersteunend aan de hoofdredactrice, maar je bent in zekere mate wel zelfstandig bezig. Je werkt niet altijd op dezelfde plek op kantoor, maar er is ook ruimte om een keer op een andere locatie rustig aan content te werken. Daarnaast plan je afspraken in en heb je geregeld klantencontact.

Dit ben jij

- Schrijfvaardig
- Bestand tegen deadlines
- Marketing gericht
- Punctueel

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in content marketing en er werken tien vaste medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Jij wordt de rechterhand van de hoofdredactrice en werkt mee op de redactie.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding (minimaal 300 p/m).

Het bedrijf is prima te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet per se nodig.
group
5+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Jong bedrijf!