Stage sales in de modebranche

Je gaat aan de slag met acquisitie en prospects

Dit ga je leren

Tijdens jouw stage ga je meewerken op sales gebied. Dit Brabantse familiebedrijf is actief in de modebranche en richt zich op het maken en ontwikkelen van baby- en kinderschoenen. Ze hebben een aantal eigen merken, die ze distribueren onder meer dan 300 retailers in de Benelux en daarnaast verkopen ze ook direct aan de eindconsument middels hun eigen webshop. Aan jou de taak dat jouw stagebedrijf nog bekender wordt bij bestaande prospects. Je gaat dus voornamelijk new business proberen te genereren middels mail en via de telefoon.

Eenmaal een nieuwe afspraak in kunnen plannen, dan mag je daar samen met een ervaren accountmanager naar toe. Hoe meer afspraken jij binnen haalt, hoe meer jij ook buiten de deur werkt.

Zo ziet jouw dag eruit

Zie jij jezelf al als stagiair binnen dit bedrijf een grote rol op je nemen als sales stagiair? Je bent niet bang om de telefoon te pakken en bent communicatief sterk. Je weet mensen te overtuigen waarom jij bij hen langs moet komen.

Je komt te werken in een enorm gaaf pand, met al je collega's in een grote ruimte. Je wordt dus echt gezien als onderdeel van het bedrijf en krijgt van alle activiteiten iets mee. Dit maakt het enorm leerzaam!

Het is een gezellig team, waarin hard werken beloond wordt. Er is ruimte om te werken aan een eigen opdracht, maar daar krijg je maximaal een dag per week voor. Deze opdracht mag dus niet al te omvattend zijn.

Dit ben jij

- Passion for fashion
- Enthousiast / energiek
- Pro-actief
- Communicatief
- Niet bang aangelegd
- Durven te bellen

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de modebranche en er werken ongeveer 20 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als erg informeel.

Je komt te werken op een afdeling sales met 3 directe collega’s. Zij zijn vaak onderweg, maar ook geregeld op kantoor.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding. Het bedrijf is redelijk te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet per se nodig.
group
20+ medewerkers
mood
Informeel en open!
local_bar
Gaaf kantoorpand!