Stage marketing en communicatie meewerken

Communicatie stage in hartje Amsterdam!

Dit ga je leren

Tijdens jouw stage ga je meewerken op marketing en communicatie gebied. Je komt te werken op een prachtige locatie midden in Amsterdam. Het bedrijf heeft 25.000 leden en bestaat al 100 jaar. Het bedrijf is actief op het gebied van duurzaam recreëren in Nederland. Naast een relaxte sfeer en vrijheid in je functie doe jij werkervaring op bij een brede non-profit organisatie. Het laatst genoemde moet je wel aanstaan. Verder heeft het bedrijf duizenden vrijwilligers waar jij veel samen mee zal werken.

Gedurende je stage ga jij je voor het stagebedrijf bezig houden met verschillende werkzaamheden afhankelijk van jouw studie achtergrond. Ook help je mee met het coördineren van diverse projecten. Waarbij jij op werkuitjes gaat bij vrijwilligers in het land, om relevante content te maken of over te schrijven.

Mogelijke werkzaamheden voor de student:
- Redactie van het ledenblad ondersteunen
- Krijgt eigen verantwoordelijkheid in web redactie
- Content creatie voor de website
- Werkt mee aan het nieuwe websiteproject
- Helpt met coördineren van diverse grote projecten
- Gaat op verschillende ‘werk-uitjes’ waar je afdelingen en/of accommodaties bezoekt

Benieuwd naar meer informatie of geïnteresseerd in een sollicitatiegesprek? Laat dan snel je interesse achter of neem telefonisch contact met mij op!

Zo ziet jouw dag eruit

Zie jij jezelf al als stagiair binnen dit bedrijf een grote rol op je nemen binnen marketing en communicatie? Als stagiair heb je een frisse blik in het bedrijf doordat je weet wat de trends en ontwikkelingen zijn op het gebied van social media. Je zult niet alleen op kantoor zitten maar in een team van 10 medewerkers aan de slag gaan, waarbinnen een relaxte sfeer hangt. Je gaat er voor zorgen dat jouw stagebedrijf meer naamsbekendheid krijgt door o.a. het beheren van de social media en het bedenken en uitvoeren van de marketingacties en je laat je creativiteit de vrije loop. Verder kan jij tijdens de stage gaan groeien binnen de door jou aangegeven vaardigheden en doelen en krijg jij de vrijheid om eigen projecten op te zetten.

Dit ben jij

- Je studeert commerciële economie, communicatie of multimedia design
- Sterk in content, zowel visueel als tekstueel
- Ervaring met WordPress en Mailchimp zijn een pre
- Zelfstandig
- Creatief

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief op het gebied van duurzaam recreëren in Nederland. Er werken 10 medewerkers en veel vrijwilligers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
5+ medewerkers
mood
Informeel, hart voor de natuur
local_bar
In hartje Amsterdam