Veelzijdige bouwkundige stage voor een aannemer

Je gaat aan de slag met veelzijdige bouwkundige werkzaamheden voor een aannemer

Dit ga je leren

Tijdens jouw stage ga je alle aspecten van dit gave bedrijf zien. Deze aannemer werkt veel in opdracht van de overheid en gemeentes en doen gave project door heel het land. Ze zijn onderverdeeld in vier business unit met ieder hun eigen expertise:

1. Nieuwbouw / realisatie
2. Bouwkundig onderhoud
3. Geluidssanering
4. Brandpreventie

Als bouwkunde stagiair en bouwkundige in spe ga jij werken aan verschillende projecten voor de verschillende opdrachtgevers van jouw stagebedrijf. Je kan je onder andere ontfermen over de voorbereiding / het binnenhalen van een project. Het calculeren, de werkvoorbereiding, het inrichten van de bouwplaats en de uiteindelijke oplevering / uitvoering. Deze organisatie ontwerpt niets zelf in 3D, maar voor de rest kun je hier alle facetten van A tot Z meekrijgen.

Je werkt voor verschillende opdrachtgevers waardoor geen dag voor jou hetzelfde is. Binnen dit bedrijf is veel expertise aanwezig, waardoor je ook de juiste begeleiding krijgt.

Zo ziet jouw dag eruit

Je kan zelf aangeven waar jouw interesses liggen. Samen met de verantwoordelijke werkvoorbereider, calculator of projectbegeleider ga je samen kijken welk project je die week gaat oppakken. Er is erg veel ruimte voor eigen ontwikkeling en eigen initiatief wordt zeer gewaardeerd.

Omdat je veel werkt voor verschillende projecten en omdat binnen die projecten veel verschillende bouwkundige aspecten kunt bijwonen, is geen dag hetzelfde.

Dit ben jij

- Student bouwkunde of in die richting
- Enthousiast
- Ondernemend
- Ambitieus
- Communicatief vaardig
- In het bezit van VCA (veiligheid)
- Kunt een VOG aanvragen
- In het bezit van een rijbewijs

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is een middelgrote aannemer in het zuiden van het land. Er werken ongeveer tussen de 70 en 100 medewerkers binnen het bedrijf.

Je kan zelf aangeven waar jouw interesses liggen. Samen met de verantwoordelijke van die afdeling gaan jullie samen kijken welke projecten je kunt oppakken.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding. Het bedrijf is minder goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto zou het een stuk handiger maken.
group
50+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Veel vakinhoudelijke kennis aanwezig!