Stage technische werkvoorbereiding en tekenen

Jij gaat aan de slag in de Houtskeletbouw

Dit ga je leren

Tijdens jouw stage ga je alle aspecten van dit gave bedrijf zien. Als technisch stagiair en specialist in spe ga jij werken aan verschillende projecten voor de verschillende opdrachtgevers van jouw toekomstige stagebedrijf. Je gaat je bezig houden met project voorbereidingen, de werkzaamheden die daarbij komen kijken zijn bijvoorbeeld bouwkundige tekeningen opleveren, het aansturen op de werkvloer en soms het contact met klanten.

Jouw toekomstige stage bedrijf heeft meerdere afdelingen. Jij zal stage lopen bij de afdeling Houtskeletbouw waar jij de zojuist genoemde taken op je zal nemen. Je werkt nauw samen met je collega's en stage begeleider en zij zullen jou helpen waar nodig!

Zo ziet jouw dag eruit

In de ochtend zal jij met je collega's bespreken wat jullie die dag allemaal gaan oppakken. Jullie beginnen met een goeie kop koffie en lopen alle taken nog een keer door. Jouw dag zal erg verschillend zijn, er zijn namelijk verschillende projecten die jij zal oppakken met je collega's. Projecten voor onder andere woningbouwverenigingen, aannemers of ZZP'ers.
Naast de projecten voorzien van bouwkundige tekeningen zal jij ook de werkvloer aansturen. Je houdt een oogje in het zeil en zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt.

Tijdens deze stage krijg je een goed beeld van de branche, je zal verschillende taken uitvoeren en je mag bij dit stage bedrijf ook een kijkje nemen in de praktijk als je dat leuk lijkt. Zij nemen jou graag mee naar de bouwplaats om te laten zien waar jou werkzaamheden uiteindelijk terecht komen!

Dit ben jij

Jij bent een technische student, die niet schrikt van verantwoordelijkheid. Je zit goed op je plek binnen je studie en je hebt kennis van Bouwkunde. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal. Je kunt goed overweg met teken programma's, jouw toekomstige stagebedrijf maakt gebruik van Tecla D, maar het is geen vereiste om hier al wat kennis van te hebben. Je kunt tijdens je stage nog veel leren over het teken programma en hier zal je ook in begeleid worden.

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de houtskeletbouw en er werken 10 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel en je toekomstige collega's verschillen van jong tot oud.

Jij brengt een frisse wind mee binnen de organisatie en dat waarderen zij. Je zal begeleid worden door jou stagebegeleider en geholpen worden met het ontwikkelen tot een young professional!

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.
group
5+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Groeiende organisatie