Stage Calculatie en werkvoorbereiding!

Jij gaat het team ondersteunen in de werkvoorbereidende taken van alle bouwprojecten!

Dit ga je leren

Tijdens jouw stage ga je alle aspecten van dit gave bedrijf zien. Als bouwkundige in spe ga jij werken aan verschillende projecten voor de verschillende opdrachtgevers van jouw stagebedrijf. Je gaat je bezig houden met project voorbereidingen, de werkzaamheden die daarbij komen kijken zijn bijvoorbeeld bouwkundige tekeningen beoordelen, inventariseren van benodigde materialen, constructieberekeningen uitvoeren etc..

Je werkt samen met de eigenaar en zijn team voor verschillende opdrachtgevers en daarom is geen dag hetzelfde tijdens jouw uitdagende stage.

Zo ziet jouw dag eruit

Je verzamelt 's ochtends met de projectleider waar je die dag mee gaat samenwerken, jullie bespreken samen de voortgang van het project en verdelen de taken. Je hebt dus een grote verantwoordelijkheid binnen deze kleine organisatie! Wat jouw stage zo interessant maakt is dat je je bezig houdt met het bouwen, verbouwen en renoveren van verschillende particuliere en zakelijke panden.

Dit ben jij

- Ervaring/kennis van/met werkvoorbereiding
- Affiniteit met Autocad en bouwkundige programma's maar ook Office
- Ruimtelijk inzicht en
- Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
- Je beschikt over de volgende competenties:
- commercieel
- tactisch en operationeel inzicht
- analytisch vermogen
- overtuigend

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de bouwsector en er werken vijftien medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je komt te werken op de afdeling werkvoorbereiding met een paar collega’s. Zij houden zich bezig met calculaties, planningen, inkoop van materialen, etc.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
5+ medewerkers
mood
Gezellig!
local_bar
Klein en hecht team!