Stage Bouwkunde

Stage Bouwkunde Werkvoorbereiding

Dit ga je leren

Tijdens jouw stage ga je alle aspecten van dit gave bedrijf zien. Als bouwkunde stagiair en bouwkundige in spe ga jij werken aan verschillende projecten voor de verschillende opdrachtgevers van jouw stagebedrijf. Je gaat je bezig houden met project voorbereidingen, de werkzaamheden die daarbij komen kijken zijn bijvoorbeeld bouwkundige tekeningen in 3D opleveren, visualiseren van ontwerpen, deelontwerpen maken en maquettes bouwen.

Je werkt samen met verschillende projectleiders voor verschillende opdrachtgevers en daarom is geen dag hetzelfde tijdens jouw uitdagende stage.

Zo ziet jouw dag eruit

Je verzamelt 's ochtends met de projectleider waar je die dag mee gaat samenwerken, jullie bespreken samen de voortgang van het project en verdelen de taken. Je hebt dus een grote verantwoordelijkheid binnen deze organisatie! Wat jouw stage zo interessant maakt is dat je de ene dag bezig bent met de bouw van een museum en de andere dag van een rijtjeshuis.

Dit ben jij

- Assertief
- Zelfstandig
- Geen twee linkerhanden :P
- Leergierig

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de bouw en er werken +125 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je komt te werken op een afdeling met gezellige collega's. Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
100+ medewerkers
mood
Plat
local_bar
Vrijdagmiddagborrel