Stage bouwkunde

Wil jij je verdiepen in de Europese normeringen voor producten? En vind je het ook leuk om regelmatig naar het buitenland te mogen voor je stage? Dan is dit iets voor jou!

Dit ga je leren

Tijdens jouw stage ga je alle producten van dit gave bedrijf onder de loep nemen. De producten die jouw stagebedrijf verhandeld zijn grotendeels onderhevig aan strenge Europese normeringen waar deze producten aan moeten voldoen. Op deze normeringen wordt steeds strenger gecontroleerd en daarom wil het bedrijf deze normeringen goed in kaart brengen voor hun producten. Om dit in kaart te brengen zal je o.a. naar leveranciers afreizen om te kijken of hun verklaringen correct zijn. Dus de leverancier beweert bijvoorbeeld dat het product waterdicht is, maar is dat ook echt zo? En zo ja hoe hebben ze dit getest? Dit ga je allemaal in kaart brengen, door voor al deze producten rapporten op te stellen waarin duidelijk wordt dat de producten voldoen aan de Europese normeringen.

Zo ziet jouw dag eruit

Je verzamelt 's ochtends met de projectleider waar je die dag mee gaat samenwerken, jullie bespreken samen de voortgang van het project en verdelen de taken. Je hebt dus een grote verantwoordelijkheid binnen deze organisatie! Wat jouw stage zo interessant maakt is dat je de ene dag onderweg bent naar een leverancier in Duitsland en de volgende dag ben je op kantoor bezig met het opstellen van een rapport voor een gietijzeren deksel.

Dit ben jij

- Analytisch vermogen
- Je redelijke beheersing van de Duitse taal
- In het bezit van rijbewijs B
- Proactieve werkhouding
- Kritische houding

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in oplossingen voor de infrastructuur en er werken 22 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als gezellig en open.

Je komt te werken met gezellige en hulpvaardige collega’s. Zij helpen je graag en je kunt altijd met je vragen bij hun terecht.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
20+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Buitenlandse bezoeken!