Meewerkstage werkvoorbereiding

Meewerkstage Werkvoorbereiding

Dit ga je leren

Tijdens jouw stage ga je alle aspecten van dit gave bedrijf zien. Je gaat aan de slag met de werkvoorbereiding van het bedrijf. Daarnaast houd je, je bezig met de balansen en logistiek van het bedrijf.

Je werkt samen met verschillende projectleiders voor verschillende opdrachtgevers en daarom is geen dag hetzelfde tijdens jouw uitdagende stage.

Zo ziet jouw dag eruit

Je verzamelt 's ochtends met de projectleider waar je die dag mee gaat samenwerken, jullie bespreken samen de voortgang van het project en verdelen de taken. Je hebt dus een grote verantwoordelijkheid binnen deze organisatie! Wat jouw stage zo interessant maakt is dat je de ene dag bezig bent met de bouw van een museum en de andere dag van een rijtjeshuis.

Dit ben jij

Was jij vroeger altijd te vinden en de blokkenhoek? Bouw jij de beste zandkastelen? Is jouw technisch inzicht sterk ontwikkeld? Ben jij op zoek naar een diverse stage met veel verantwoordelijkheid? Dan zoekt dit mooie bedrijf jou!

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in elektrotechniek en er werken 50 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je komt te werken op een afdeling werkvoorbereiding met verschillende collega’s. Zij houden zich bezig met werkvoorbereiding en balansen

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is niet heel goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is wel handig.
group
50+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Ervaren begeleider