Stage supply chain operations en customer service

Meewerken gericht op Supply Chain en operations!

Dit ga je leren

Je krijgt een kijkje in de keuken van een gave speler in de FMCG markt en leert hoe het er in de Retail wereld en specifiek bij supermarktketens aan toe gaat!
Bij deze organisatie krijg je de kans om jezelf verder te ontwikkelen in de logistieke sector. Het is een grote internationale organisatie die jou graag een verantwoordelijkheid geeft. Zij geloven erin dat je het meeste leert als je ook als volwaardig lid van een team wordt gezien en niet alleen als "stagiair". Zo doende luisteren zij ook graag naar je mening.

Taken die zullen behoren tot jouw verantwoordelijkheid:
- Orders processen
- Eerste aanspreekpunt voor logistiek dienstverlener
- Eerste lijn contact met klanten
- Voorraadbeheer
- Invoices sturen en controleren
- Verantwoordelijkheid voor een klein magazijn

Zo ziet jouw dag eruit

Je maakt veel rapportages door goed te analyseren. Dit verwerk je zodat je het kunt vertalen naar andere afdelingen waardoor acties kunnen worden ingezet. Ook kun je daardoor processen aanpassen of zelfs structureel verbeteren!

Dit ben jij

✔ Zelfstandig
✔ Pro-actief
✔ Goed met cijfers
✔ Feeling met FMCG markt is een grote pre
✔ Goede kennis Engelse taal

Over dit bedrijf

Je toekomstige stagebedrijf is een kleinere FMCG-organisatie in regio Den Haag. Er werken ongeveer veertig mensen. Het is onderdeel van een organisatie die opereert in heel Europa en Afrika. De organisatie verhandelt meerdere merken op de Nederlandse en buitenlandse markt.

De locatie waar jij komt te werken heeft vele afdelingen in huis. Zo is er import, marketing, sales, trade marketing en distributie aanwezig! De sfeer is jong, fris en open te noemen.
group
50+ medewerkers
mood
Jong, open en dynamisch
local_bar
Jouw input kan iedereen terug zien!