Stage procesoptimalisatie

Je neemt de processen binnen dit bedrijf onder de loep en gaat kijken waar het beter kan

Dit ga je leren

In jouw afstudeerstage ga je aan de slag met het optimaliseren van de processen binnen jouw toekomstige stagebedrijf. Je kunt hierbij denken aan een analyse van de huidige processen, faalkosten, risico’s en kwaliteit en het interviewen van medewerkers. Aan de hand van je analyse bepaal je verbeterpunten en schrijf je een rapport met daarin jouw advies voor een procesoptimalisatie. Het zal met name gaan om interne processen die in verband staan met een overstap naar een nieuw systeem. Jij gaat helpen met het stroomlijnen van deze processen en zal dit ook communiceren naar de medewerkers.

Bij dit bedrijf is het ook mogelijk om na de inwerkperiode deels thuis aan de slag te gaan.

Zo ziet jouw dag eruit

Door jouw frisse blik als afstudeerstagiair kun jij het bedrijf helpen met het optimaliseren van de processen binnen het bedrijf. Hierdoor kun jij het bedrijf naar een hoger niveau tillen. In dit bedrijf telt ieders mening, dus ook die van jou! Een kop koffie en een praatje met je collega’s is iets waar je de dag mee begint om rustig op te starten.
Vind je het leuk om processen te analyseren en er met jouw frisse blik naar te kijken? Zie jij het als een uitdaging om te zorgen voor een optimaal kwaliteitsbeleid? Kun je daarnaast met je enthousiasme ook de medewerkers overtuigen van het nut van jouw rapport? Dan is dit zeker een geschikte stage voor jou.

Dit ben jij

- Enthousiast
- Proactief
- Bedrijfskundige achtergrond
- Zelfstandig

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de private insurance en er werken ongeveer 10 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als formeel maar gezellig.

Je komt te werken op kantoor met je nieuwe collega's.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Daarnaast staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding (denk aan onderzoeksvoorstel).

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het bedrijf is redelijk goed te bereiken met het openbaar vervoer, maar een eigen auto kan de reistijd verkorten.
group
5+ medewerkers
mood
(In)formeel.
local_bar
Heel interessante klanten