Meewerkstage Marketing bij een gezellig familiebedrijf

Marketing oppakken voor een IT bedrijf

Dit ga je leren

De organisatie wil zich graag beter profileren en jij gaat ze daar tijdens jouw stage bij helpen. Ze willen graag de naamsbekendheid en zichtbaarheid vergroten.

Jij krijgt de kans om tijdens jouw stage met hun marketingstrategie aan de slag te gaan, zodat je hun naamsbekendheid kunt vergroten en ook meer klanten kunnen bereiken.

Het doel van jou stage is om de bestaande en potentiële klanten beter te bereiken. Taken die je op gaat pakken zijn nieuwsbrieven schrijven, social media oppakken en de website beheren.

Tijdens je stage kan je onwijs veel leren. Wil jij jezelf ontwikkelen op het gebied van SEO/SEA? Of toch liever op het gebied van websites? Binnen deze organisatie is van alles mogelijkheid, daarbij is het belangrijk dat jij aangeeft wat je wil leren!

De eigenaar van deze organisatie zal jouw gaan begeleiden en heeft een brede opleidingsachtergrond op het gebied van marketing!

Zo ziet jouw dag eruit

Wil jij als stagiair een grote rol op je nemen binnen de marketing? Tijdens je stage heb je een frisse blik in het bedrijf doordat je weet wat de trends en ontwikkelingen zijn op het gebied van online marketing. Daarnaast ga jij je ook bezig houden met de content voor de social media kanalen en schrijf je blogs en artikelen voor op de website. Grijp jij deze kans?

Dit ben jij

- Kennis van online marketing
- zelfstandig
- sociaal
- analytisch
-durft ideeën en adviezen te geven

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in advies over de inzet van IT en zorgen voor innovatieve IT oplossingen voor ondernemingen. Zo bieden zij ieder onderneming een veilige en professionele werkomgeving. Er werken 5 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is niet heel goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is aan te raden.
Het is vanaf Amersfoort Centraal station een half uur met de bus tot aan de deur van het bedrijf.
group
5+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Overgenomen familiebedrijf!