Commerciële meewerkstage

Jij gaat je tijdens je stage bezighouden met de visibility en sourcing van een jong en ondernemend bedrijf

Dit ga je leren

Wil jij bij een jong en dynamisch bedrijf jouw stage voglen op het gebied van 'visibility en sourcing'? Lees dan snel verder!

Jouw toekomstige stagebedrijf zoekt een gedreven en ambitieuze student voor een stage bij een innovatief detacheringsbureau in Gouda. Als recruitment en HR stagiair bij onze klant begeleid je een team van enthousiaste professionals en werk je mee aan de realisatie van hun doelen. Je werkzaamheden zullen voornamelijk gericht zijn op recruitment en HR, met als doel een inkomend talent pool op te bouwen en een aantrekkelijke werkomgeving te creëren.

Je zult onder andere betrokken zijn bij:
- Ontwerpen en uitvoeren van wervingsstrategieën
- Onderhouden van een goed netwerk met wervingstools, headhunters, bedrijven en scholen
- Uitvoeren van interviews, testen en screenings
- Het creëren van een aantrekkelijk werkomgeving en employer branding

Daarnaast zal je een eigen onderzoek voeren met als onderwerp visibility en sourcing. Hierbij zullen je resultaten uiteraard productief worden ingezet binnen het bedrijf en kan jij van grote impact zijn. Om in aanmerking te komen voor deze stage, beschik je over een relevante HBO opleiding, bij voorkeur op het gebied van Human Resources Commerciele Economie, Bedrijfskunde of een andere commerciele opleiding. Je bent enthousiast, gemotiveerd en je hebt een hands-on positieve houding. Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en kan omgaan met verschillende interesses, doelstellingen en behoeften.

Bij de organisatie werken momenteel 5 personen en de gemiddelde leeftijd is 28 jaar. Door de groei van de afgelopen jaren heeft ervoor gezorgd dat ze sinds vorig jaar in een nieuw pand in Gouda zitten. Het is ongeveer 15 minuten lopen van het station, maar je kan ook gratis gebruik maken van een fiets die door de organisatie beschikbaar wordt gesteld. Ook zal je voor deze stage 2,5 dag meewerken en besteed je de rest van je tijd aan het onderzoek. Ook bestaat er de mogelijkheid dat jij na jow stage kan aanbijlven in een bijbaan. Ze zijn namelijk altijd op zoek naar talent!

Ben je enthousiast over deze stage? Reageer dan direct!


Zo ziet jouw dag eruit

Als stagiaire op de commerciële afdeling van een detacheringsbureau, begint je dag om half 9 met het beantwoorden van inkomende telefoongesprekken van prospects. Je luistert naar de klantbehoeften en vraagt door over functievereisten en salarisverwachtingen. Je verzamelt de informatie vervolgens en stuurt een mail met interessante profielen in antwoord op de like betreft de openstaande positie. Vervolgens ga je verder met het zoeken naar externe kandidaten online waarbij je de meest relevante bestanden verzamelt, deze doorzoekt en een lijst samenstelt met de beste kandidaten. Dan is het tijd om contact op te nemen met uitzendkrachten in het netwerk om hun ervaringen te peilen, te verifiëren, vragen over hun werk te stellen en hen te vragen hoe ze hun nieuwe baan zouden aanpakken. Je stuurt dan de meest relevante kandidaten vervolgens door aan de klantcontactpersoon of verantwoordelijke manager voor verdere screening. Als je klaar bent, ga je verder met het klaarmaken van verslagen over de huidige vorderingen voor de klantgericht en de gesprekken met uitzendkrachten.

Gedurende de middag, voer je follow-up gesprekken met bestaande klanten waarbij je vraagt hoe hun uitzendkrachtervaring is, waar ze de meeste steun nodig hebben en wat voor soort verbeteringen er nodig zijn om ervoor te zorgen dat ze aan hun behoeften voldoen. Je sluit de dag af met een verzamelgesprek met het management over de vooruitgang in de onderneming, projecttimelines, doelstellingen en programmamanagement.

Dit ben jij

✔ Commercieel
✔ Communicatief vaardig
✔ Sociaal
✔ Gediciplineerd

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de detachering en er werken 5 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als ondernemend en gezellig.

Je komt te werken op een afdeling met ervaren collega’s. Zij houden zich bezig met commerciele werkzaamheden.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Daarnaast staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding (denk aan onderzoeksvoorstel).

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
5+ medewerkers