Uitdagende stage online marketing

Jij gaat aan de slag met marketing en met het schrijven van een businessplan

Dit ga je leren

Tijdens de stage ga jij aan de slag met online marketing, maar ga je ook aan de slag met een onderzoek naar de toekomstbestendigheid van deze organisatie. Deze organisatie telt een tweetal zusterondernemingen die allebei de nodige ondersteuning kunnen gebruiken binnen de (online) marketing. Denk aan het bijhouden van de sociale media, het onderhouden van de website, het optimaliseren van de Google-ranking en het ondersteunen bij beurzen en events.

Voor een van de ondernemingen zoekt deze organisatie een duidelijke richting die ze op zouden moeten gaan. Dit is een innovatieve onderneming met duurzame producten. Momenteel komen de aanvragen binnen door mond-tot-mondreclame, maar dit is niet toekomstbestendig. Aan jou de taak om als marketing stagiair te onderzoeken wat de onderneming nodig heeft om hun toekomst te waarborgen.

Enerzijds werk je dus mee in de organisatie, anderzijds doe je een onderzoek richting de toekomst en schrijf je hier een klein businessplan van.

Zo ziet jouw dag eruit

Deze stage is zoals gezegd een mix van onderzoek en meewerken. Ideaal als je voor de studie een opdracht moet doen naast het meewerken binnen de organisatie.

Je krijgt hier veel vrijheid en eigen inbreng wordt zeer gewaardeerd. Heb jij ideeën over hoe deze organisatie hun (online) marketing beter kan inrichten? Dan kun je hier zeker mee aan de slag! Dit maakt ook dat jouw dagen divers zijn en dat je je planning redelijk zelf kunt invullen.

Ben jij degene met leuke frisse marketing ideeën en ben je in staat de onderneming een duwtje in de goede richting te geven? Reageer dan snel op deze vacature!

Dit ben jij

- Zelfstandig
- Creatief
- Kennis van online marketing

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de tuinsector en er werken 20 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Naast de zeer goede begeleiding vanuit de organisatie, staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig. Je hebt de keus om in Breda of in Galder te werken.
group
20+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Je gaat aan de slag met duurzame producten