Uitdagende stage marketing en communicatie

Bij jou toekomstige stagebedrijf ga je alle marketing zaken van A tot Z oppakken!

Dit ga je leren

Tijdens jouw stage ga je meewerken op marketing en communicatie gebied. Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in spuitwerk en autoschade, bij deze technische club zoeken ze een marketing held die alle zaken omtrent social media, website en een stukje design gaat oppakken. Ze gaan je hier actief in begeleiden!

Werkzaamheden die tijdens je stage terug gaan komen zijn bijvoorbeeld:
- het maken van een lookbook / beeldkrant voor in de wachtkamer
- het schrijven van content voor de social media kanalen
- nadenken over de optimalisatie van de social media kanalen en de behoefte van de doelgroep hierin
- het maken van foto's van werk en nieuwe medewerkers en dit publiceren op de website

Al met al een super diverse stage en ze staan ook zeker open voor inbreng vanuit jouzelf, geef vooral aan wat je leuk zou lijken!

Zo ziet jouw dag eruit

Je begint je dag met de andere medewerkers die op het kantoor actief zijn, jullie bespreken de stand van zaken en de agenda van de dag. Daarna ga je zelfstandig aan de slag met de marketing werkzaamheden die jouw verantwoordelijkheid zijn! Je bent druk bezig en loopt ook veel rond en komt zo weer nieuwe dingen tegen die je kan oppakken.

Dit ben jij

Zit jij altijd vastgeplakt aan je telefoon? Weet jij wat er speelt op social media? Kan jij in het hoofd kruipen van de doelgroep? Vind jij techniek wel wat hebben? Dan zoekt dit gezellige bedrijf jou!

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in autoschade en spuitwerk en er werken 40 medewerkers verdeeld over twee vestigingen. De vestiging in Deurne, waar jij actief gaat zijn, daar werken 20 medewerkers.

Jij werkt samen met de eigenaresse, de HR manager en de marketingexpert op het kantoor. Verder zijn alle technici actief op de werkplaats. Ze ontvangen chauffeurs met voertuigen in alle soorten en maten en spreken daardoor ook het truckersjargon ;). De sfeer is gezellig en informeel!

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is prima te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet perse nodig.
group
20+ medewerkers
mood
Informeel en gezellig
local_bar
Bij dit bedrijf spreken ze het truckersjargon ;)