Toffe stage inside sales

Jij gaat de sales van de organisatie naar een hoger punt tillen.

Dit ga je leren

Tijdens jouw sales stage bij deze content marketeer ga jij je middels allerhande verkoopkanalen volledig inzetten voor de sales van de organisatie. Jij gaat pro-actief aan de slag met het telefonisch benaderen van (potentiële) klanten en je overtuigt ze van de producten en diensten van de organisatie. Niet alleen de telefoon is jouw middel om leads te genereren, maar ook LinkedIn behoort tot een van jouw belangrijke verkoopkanalen. Tot slot pak je leads op die binnenkomen vanuit de website.

Deze groeiende organisatie is actief in de content- en mediamarketing en richt zich op op het bedrijfsleven. Binnen deze nichemarkt is de organisatie een erkende speler. De gecreëerde content wordt verspreid in magazines en online kanalen.

Zo ziet jouw dag eruit

Jouw dagen zijn heel divers. Je komt veel in contact met verschillende mensen en organisaties via verschillende kanalen. Daarnaast heb je ook oog voor de administratieve kant van jouw taken. Een goede lead valt of staat namelijk met de juiste verwerking van de gegevens. Jouw collega's staan altijd klaar om je bij te staan, maar je kunt ook prima zelf uit de voeten.

Tot slot is er natuurlijk ruimte voor je eigen marktonderzoek, waarbij jij gaat onderzoeken hoe de markt op een zo effectief mogelijke manier benaderd kan worden.

Dit ben jij

- Pro-actief
- Hands-on
- Salesmind
- Jij kunt hard werken
- Interesse in media

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in content marketing en er werken tien vaste medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Jij wordt verantwoordelijk voor lead generatie en lead opvolging.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is prima te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet per se nodig.
group
5+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Jong bedrijf