Toffe stage e-commerce

Jij gaat diverse marketing en communicatie werkzaamheden oppakken

Dit ga je leren

Zoek jij per februari 2022 een toffe meewerkstage richting e-commerce? En wil je graag creatief bezig zijn met social media en diverse vormen van content? Lees dan snel verder!

Tijdens jouw stage ga je meewerken op marketing en communicatie gebied. Je gaat je voor het stagebedrijf onder andere bezig houden met het bedenken en uitvoeren van marketingacties, de interactie met de doelgroep door social media beheer en schrijven en plaatsen van content op de website.

Tot slot valt hier nog van alles te leren op het gebied van online marketing.

Zo ziet jouw dag eruit

Zie jij jezelf al als stagiair binnen dit bedrijf een grote rol op je nemen binnen marketing en communicatie? Als stagiair heb je een frisse blik in het bedrijf doordat je weet wat de trends en ontwikkelingen zijn op het gebied van social media en (online) marketing.

Tijdens deze stage zal je op maandag en donderdag op kantoor aanwezig zijn. De overige dagen werk je vanuit huis.

Dit ben jij

- Creatief
- Affiniteit met social media
- Je beschikt over een vlotte pen
- Kan overweg met adobe programma's (Photoshop/Indesign)
- Je houdt zo nu en dan van een lekker hapje en/of wijntje ;)

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de e-commerce (wijnbranche) en de sfeer is informeel. Dus hou jij op zijn tijd van een lekker wijntje? Dan zit je hier goed ;)

Je komt te werken op een afdeling marketing en communicatie met drie collega’s. Zij houden zich bezig met diverse (online) marketing werkzaamheden.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding. Jouw begeleider heeft jarenlange ervaring met het begeleiden van hbo-studenten.

Naast de zeer goede begeleiding vanuit de organisatie, staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het bedrijf is redelijk te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto kan handig zijn.
group
5+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Korting op diverse flessen wijn