Toffe office en facility stage in het centrum van 's-Hertogenbosch

Jij bent het aanspreekpunt op ons kantoor!

Dit ga je leren

StudentenBureau is op zoek naar een office management of facility management stagiair. Jij bent verantwoordelijk voor het onderhouden van contacten met leveranciers, inkoop en zorgt voor de WOW factor op de kantoren. Alles ziet er tiptop uit, waardoor alle collega's hier graag komen werken. Samen met jouw office stagiaire zorg je er voor dat de schoonmaak geregeld is en dat er elke dag een heerlijke lunch klaar staat.
Daarnaast ben jij het eerste aanspreekpunten van collega's als er dingen geregeld moeten worden. Denk daarbij aan nieuwe headsets, het systeem dat niet werkt et cetera.

Als een echte spin in het web coördineer je tussendoor ook nog de tijdige en snelle leadverwerking van de inkomende sales leads.

Ook heb je de lead in het interne event team van Studentenbureau. Samen met hen organiseer je de feestjes en uitjes.Kom maar door met die creatieve ideeën! Jij maakt er niet een leuk feestje, maar een top feestje van!

Vanuit ons marketing team worden er mails naar potentiele klanten verzonden. De reacties op deze e-mails komen binnen in onze inbox en moeten verwerkt worden. Het office team is verantwoordelijk om al deze e-mails te verwerken.

Al met al een hele allround stage waar je kunt gaan ontdekken wat jij nou echt leuk vindt. Je wordt bij veel projecten betrokken en krijgt veel vrijheid.

Zo ziet jouw dag eruit

Je komt te werken op ons hoofdkantoor in Den Bosch, midden in het centrum van Den Bosch. Elke ochtend start je de dag met bepalen wat die dag de focus heeft. Stroomt de emailinbox met leads? Dan start je daar mee! In sommige weken is dit 2 volle dagen werk, andere weken is dit een stuk rustiger en heb je meer tijd voor projecten. Nu zijn we bijvoorbeeld aan het kijken hoe we het dakterras summerproof kunnen maken, maar zijn we ook bezig met onze bestellingen efficienter in te richten en uit te zoeken welke partijen hiervoor geschikt zijn. Geen dag is dus hetzelfde.

Dit ben jij

- Je bent 4 dagen in de week beschikbaar om mee te werken
- Je doet een opleiding richting Officemanagement/ Facilitymanagement
- Je woont in de buurt van Den Bosch
- Je vindt het leuk om anderen te helpen en te ondersteunen
- Je vindt administratief werk leuk, maar bent daarnaast ook een echte doener!


Over dit bedrijf

Binnen Studentenbureau werken we met zo’n 40 medewerkers (gemiddelde leeftijd 26 jaar) verdeeld over onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Den Bosch. Jaarlijks bemiddelen we 1500 studenten in een stage, organiseren we de Dag van Stagiair en publiceren de Nationale Stage Monitor. Onze organisatie bestaat uit vier Salesteams, een Marketing team en een team voor HR & Finance.

We vinden persoonlijke ontwikkeling en groei zeer belangrijk en we bieden dan ook alle mogelijkheid om hier mee aan de slag te gaan; denk aan coaches, mentoring, trainingen et cetera.
Daarnaast staan flexibel werken en autonomie centraal bij ons.
group
50+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Toffe uitjes en jong team