Stage website- en procesoptimalisatie

Je gaat je onder andere bezighouden met de procedures en de website

Dit ga je leren

In jouw stage ga je aan de slag met het optimaliseren van de processen en de procedures binnen jouw toekomstige stagebedrijf. Het bedrijf heeft namelijk een hele hoop verschillende processen en procedures en het is van belang dat hier structuur op aan wordt gebracht. Zo zullen de werkzaamheden door al de collega's efficiënter kunnen worden uitgevoerd en aangepast waar nodig.

Daarnaast heeft de bedrijf ook een nieuw logo en een nieuwe website gelanceerd en ook daar ga jij een blik op werpen. Denk daarbij aan de teksten, foto's en lay-out van de website. Wat kan beter of veranderd worden? Door jouw kennis en opleiding kun jij ook daar mee aan de slag! Ook zal je mede verantwoordelijk worden voor de nieuwsbrief, een stukje klant contact en het ondersteunen bij het maken van de planningen.

Een erg diverse stageplaats dus! Qua verhouding zal je dan ook de helft van de week met de processen en procedures bezig zijn en de andere helft van de week met de website, het design en de verdere omschrijven werkzaamheden.

Zo ziet jouw dag eruit

Door jouw frisse blik als stagiair kun jij het bedrijf helpen met het optimaliseren van de processen binnen het bedrijf. Hierdoor kun jij het bedrijf naar een hoger niveau tillen. In dit bedrijf telt ieders mening, dus ook die van jou! Een kop koffie en een praatje met je collega’s is iets waar je de dag mee begint om rustig op te starten.

Vind je het leuk om processen te analyseren en er met jouw frisse blik naar te kijken? Zie jij het als een uitdaging om te zorgen voor een optimaal kwaliteitsbeleid? Kun je daarnaast met je enthousiasme ook de medewerkers overtuigen van het nut van jouw rapport? En houdt je ervan om ook de website te optimaliseren? Dan is dit zeker een geschikte stage voor jou. Laat snel je interesse achter of neem telefonisch contact met mij op!

Dit ben jij

✔ Communicatief vaardig (NL & ENG)
✔ Zelfstandig
✔ Vaardig met Excel
✔ Klantgericht

Over dit bedrijf

Jouw toekomstig stagebedrijf is actief als high-end persoonsvervoerder van en naar Schiphol. Binnen de organisatie werken er zo'n 60 medewerkers. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als gezellig en informeel.

Je komt te werken op het kantoor in een team met 4 gezellige collega’s. Zij houden zich bezig met hetzelfde werk als jij.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Naast de zeer goede begeleiding vanuit de organisatie, staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
50+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Gezellige collega's