Stage verkoop afdeling

Jij gaat aan de slag op de afdeling verkoop en krijgt een breed assortiment aan stagewerkzaamheden!

Dit ga je leren

Jouw stagebedrijf is een internationaal bedrijf, actief in het verkopen van diverse soorten industriële liften. Denk hierbij een gevelliften, bouwliften en nog een aantal soorten. Een gevellift wordt bijvoorbeeld veel gebruikt bij grote flats, zodat schoonmakers ook ramen op grote hoogte kunnen schoonmaken.

Op dit moment zoeken ze een enthousiaste en leergierige stagiair voor de afdeling verkoop. Ze zien nog genoeg kansen in de markt en om deze te benutten kunnen ze wel versterking gebruiken.

Je taken zullen heel divers zijn, denk hierbij aan:
- Het opstellen van een marketingcampagne om potentiele klanten te benaderen.
- Het nabellen van een lijst met potentiele klanten om jouw stagebedrijf voor te stellen. Bij interesse plan je een afspraak in en ga je hier samen met een collega langs
- Marktonderzoek. Je onderzoekt de mogelijkheden in markt en kijkt waar de kansen liggen voor jouw stagebedrijf
- Verwerken en opstellen van offertes en je zorgt ook voor een goede opvolging hiervan.
- Onderhoud inplannen met klanten

Kortom een hele diverse en leerzame stage!Tijdens jouw stageperiode ga jij je stagebedrijf ondersteunen in de sales. Je gaat je onder andere bezig houden met het telefonisch benaderen van potentiële klanten en het informatie geven aan klanten over nieuwe en/of bestaande producten of diensten. Wanneer een bedrijf interesse heeft in de dienstverlening die jouw stagebedrijf verstrekt, dan plan je een afspraak in.

Zo ziet jouw dag eruit

Het resultaat van jouw stage is dat je relevante en commerciële kennis op doet. Daarnaast help je jouw stagebedrijf door het maken van afspraken bij potentiële klanten met het vergroten van de omzet. Je begint je dag rustig met een kopje koffie en een klein praatje met je collega’s. Hierna zal je aan de slag gaan met jouw taken en de dag zal voorbij vliegen.

Dit ben jij

- Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed
- Commercieel
- Gedreven en proactief
- Technische affiniteit is een pré
- Flexibel
- Goede communicatieve vaardigheden

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in het leveren van industriële liften en er werken wereldwijd ruim 1000 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel en gezellig.

Je komt te werken op de afdeling verkoop met gezellige en hulpvaardige collega’s. Zij houden zich bezig met alle commerciele activiteiten.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is redelijk goed te bereiken met het openbaar vervoer, maar een eigen auto is ook zeker handig.
group
100+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
De gezellige borrels