Stage TBK binnen een technische omgeving

Meedraaien op de technische afdeling

Dit ga je leren

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de elektrotechniek en is op zoek naar een Technische Bedrijfskunde student die bij hun per februari wil stage lopen.
Enerzijds loop je mee op een stukje werkvoorbereiding: planning, administratie, klantcontact en alles wat daar bij komt kijken. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten, monteurs en het service- en onderhoudsteam.

Dagelijks pak je diverse vragen en uitdagingen op. Je plant tijdvakken in bij service, onderhoud en reparaties van installaties, zorgt dat klanten op de hoogte zijn én dat de monteurs precies weten op welk moment ze ergens verwacht worden. Is een planning niet haalbaar? Dan stel jij de juiste mensen op de hoogte en maak je nieuwe (contract)afspraken.

Anderszijds ga je met een bedrijfskundig project aan de slag. Het is ongeveer 3uur per dag meedraaien op de afdeling om de organisatie goed te leren kennen. De andere uren besteed je aan je onderzoek.

Qua project kun je denken aan het optimaliseren van de procedures op het gebied van kwaliteit en veiligheid, maar ook ligt er een vraagstuk op het gebied van een stuk digitalisatie. De vorige stagiaire is hier mee gestart en de eerste 2 ipads zijn nu werkend, maar dat willen ze verder uitbreiden. De organisatie wil kijken hoe ze verder kunnen digitaliseren. Genoeg projecten om op te pakken dus! De organisatie kijkt graag met jou hoe je hier invulling aan kan geven en wat wordt goedgekeurd door je opleiding.


Dit is dus de perfecte stage voor een TBK student met duidelijke technische affiniteit.


Zo ziet jouw dag eruit

Je komt als student binnen met een frisse blik. De organisatie wil graag groeien en verjongen en wil daarom graag met stagiaires gaan werken.
Ze staan dus te springen om jouw ideeen en nieuwe opvattingen, zodat jij de organisatie verder kan helpen.

Dit ben jij

- Communicatief vaardig
- Nieuwsgierig
- TBK opleiding
- Technische affiniteit
- Goed met cijfers

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in elektrische installatie en nog veel meer. Er werken 30 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is prima te bereiken, met de fiets is het op 3 minuten afstand vanaf station Bijlmer Arena.
group
20+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Veel uitdaging!