Stage sales en marketing bij jong bedrijf

Meewerken in de sales en (online) marketing

Dit ga je leren

Tijdens jouw stageperiode wordt je de eerste periode d.m.v. trainingen wegwijs gemaakt binnen de organisatie. Vervolgens als je er klaar voor bent ga je jouw eigen accounts beheren en ook assisteren van verschillende sales en marketing gerelateerde taken. Omdat jouw bedrijf actief is in de online marketing ga je ook rapporten analyseren om daar conclusies uit te trekken. Commercieel gezien wordt je dagelijks uitgedaagd om passende online campagnes en budgetten via adverteerders binnen te halen.

Daarnaast ga je ook leuke campagnes bedenken om de doelen te verwezenlijken.


Zo ziet jouw dag eruit

Het resultaat van jouw stage is dat je relevante en commerciële kennis op doet. Daarnaast help je jouw stagebedrijf door het maken van afspraken bij potentiële klanten met het vergroten van de omzet. Je begint je dag rustig met een kopje koffie en een klein praatje met je collega’s. Hierna zul je aan de slag gaan met jouw taken.

Dit ben jij

- Commerciële ervaring is gewenst
- Uitstekend Engels, zowel mondeling als schriftelijk
- Goed analytisch vermogen
- Proactieve werkhouding
- Interesse in online marketing

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de marketing en er werken 10 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als open en gezellig.

Je komt te werken op de afdeling sales met gezellige en hulpvaardige collega’s. Zij houden zich bezig met alle commerciële activiteiten.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
5+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
De gezellige borrels!