Stage sales

Warme acquisitie en klantenservice

Dit ga je leren

Tijdens jouw stageperiode ga jij je stagebedrijf ondersteunen in de klantenservice en sales. Je gaat je onder andere bezig houden met het telefonisch benaderen van potentiële klanten en het informatie geven aan klanten over nieuwe en/of bestaande producten of diensten. Als klantenservice medewerker speel je een belangrijke rol binnen de organisatie. Je bent namelijk het eerste aanspreekpunt voor de klanten en het sales-kanon van het bedrijf.

Zo ziet jouw dag eruit

Het resultaat van jouw stage is dat je relevante en commerciële kennis op doet. Daarnaast help je jouw stagebedrijf door het maken van afspraken bij potentiële klanten met het vergroten van de omzet. Je begint je dag rustig met een kopje koffie en een klein praatje met je collega’s. Hierna zul je aan de slag gaan met jouw taken.

Dit ben jij

- Je bent van nature iemand die mensen graag helpt
- Je hebt een groot empathisch vermogen en sterke communicatieve vaardigheden
- Je bent commercieel sterk en probeert altijd het maximale uit de klant te halen

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in school- en kantoorbehoeften en er werken 50 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je komt te werken op een afdeling klantenservice/ sales met 12 collega’s. Zij houden zich bezig met alle activiteiten van bestaande en nieuwe klanten.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
20+ medewerkers
mood
plat
local_bar
Snel groeiend bedrijf