Stage sales

Het salesteam versterken bij de explosieve groei van een IT security bedrijf!

Dit ga je leren

Tijdens jouw stageperiode ga jij je stagebedrijf ondersteunen in de sales. Je gaat je onder andere bezig houden met het telefonisch benaderen van potentiële klanten en het informatie geven aan klanten over nieuwe en/of bestaande producten of diensten. Wanneer een bedrijf interesse heeft in de dienstverlening die jouw stagebedrijf verstrekt, dan plan je een afspraak in.

Zo ziet jouw dag eruit

Het resultaat van jouw stage is dat je relevante en commerciële kennis op doet. Daarnaast help je jouw stagebedrijf door het maken van afspraken bij potentiële klanten met het vergroten van de omzet. Je begint je dag rustig met een kopje koffie en een klein praatje met je collega’s. Hierna zul je aan de slag gaan met jouw taken.

Dit ben jij

Jij bent commercieel ingesteld. Je vindt het leuk om een babbeltje te maken maar kan ook zelfstandig en geconcentreerd aan het werk. Naast je commerciële instelling ben je ook geïnteresseerd in IT.

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in IT security en er werken meer dan 20 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je komt te werken op de sales afdeling met vijf collega’s. Zij houden zich bezig met het bedrijf op de kaart te zetten.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
20+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Een unieke branche!