Stage sales

Jij gaat tijdens je stage aan de slag met diverse salesactiviteiten

Dit ga je leren

Jouw stagebedrijf maakt het voor zowel consumenten als bedrijven makkelijker om offertes op te vragen. Tijdens jouw stageperiode ga jij je stagebedrijf ondersteunen bij verschillende salesactiviteiten.

In deze uitdagende stage ben je onder andere medeverantwoordelijk voor de werving van nieuwe klanten. Dit doe je telefonisch, per e-mail en via social media. Je schrijft voorstellen voor nieuwe marketingacties, voert deze uit en rapporteert de resultaten aan je collega’s uit het team. Daarnaast zal je veel contact hebben met bestaande klanten. Je gaat tijdens deze stage een diverse taken oppakken:

- Je gaat het team ondersteunen bij het genereren van new
business
- Je onderhoud contact met bestaande klanten
- Het afhandelen van klantvragen
- Ook denk je mee op het gebied van sales- en
marketingcampagnes
- Daarnaast zijn er ook een aantal administratieve
werkzaamheden

Zo ziet jouw dag eruit

Het resultaat van jouw stage is dat je relevante en commerciële kennis op doet. Daarnaast help je jouw stagebedrijf door het maken van afspraken bij potentiële klanten met het vergroten van de omzet.

Een keer per maand heeft het bedrijf een teamuitje.

Dit ben jij

- Een grote passie voor internet en online marketing
- Communicatief vaardig
- Commercieel ingesteld, ziet en initieert nieuwe ideeën
- Teamplayer die ook zelfstandig uit de voeten kan

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf maakt het voor zowel consumenten als bedrijven makkelijker om offertes op te vragen. Er werken 16 mensen binnen het bedrijf en er heerst een informele sfeer.

Jij en jouw collega's houden zich bezig met het bedrijven van sales. Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is gevestigd tegenover het Rijksmuseum en is prima te bereiken met het OV. Een eigen auto is dus niet nodig.
group
20+ medewerkers
mood
Plat
local_bar
Tuin aan de gracht, bij lekker weer kun je buiten werken!