Stage sales

Jij gaat bedrijven overtuigen om mee samen te werken!

Dit ga je leren

Ben jij commercieel ingesteld en gaat jouw hart sneller kloppen van sales? En ben jij je zoektocht voor september 2023 al op tijd begonnen? Lees dan snel verder!

Tijdens jouw stageperiode ga jij je stagebedrijf ondersteunen in de sales. Je gaat je onder andere bezig houden met het telefonisch benaderen van potentiële klanten en het informatie geven aan klanten over nieuwe en/of bestaande diensten. Echter is de bovenstaande omschrijving het topje van de ijsberg van de werkzaamheden. Er vallen nog tal van andere werkzaamheden op te pakken. Ook ga je namelijk langs diverse horecazaken om je pitch te houden en hun te overtuigen om samen te werken!

Tot slot is dit bedrijf actief op diverse beurzen in Nederland! Wil jij een commerciële activiteit afwisselen met een dag op de beurs? Geen enkel probleem!

Zo ziet jouw dag eruit

Het resultaat van jouw stage is dat je relevante en commerciële kennis op doet. Daarnaast help je jouw stagebedrijf door het maken van afspraken bij potentiële klanten met het vergroten van de omzet. Je begint je dag rustig met een kopje koffie en een klein praatje met je collega’s. Hierna zul je aan de slag gaan met jouw taken.

Dit ben jij

- Commercieel ingesteld
- Niet bang om een praatje te maken
- Resultaatgericht
- Competitief en je hebt een hekel aan verliezen ;)

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de horecabranche en er werken ongeveer 20 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je komt te werken op de commerciële afdeling en werkt met diverse collega's. Ook heeft dit bedrijf al jaren ervaring met hbo-studenten, dus ze weten hoe het werkt en je kan rekenen op goede begeleiding!

Naast de zeer goede begeleiding vanuit de organisatie, staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het bedrijf is redelijk te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto kan handig zijn.
group
20+ medewerkers
mood
Informeel