Stage sales

Mooie sales stage bij een groeiend bedrijf

Dit ga je leren

Tijdens jouw stageperiode ga jij je stagebedrijf ondersteunen in de sales, analyses en klanten onderhoud. Je gaat je onder andere bezig houden met het telefonisch benaderen van potentiële klanten en het informatie geven aan klanten over nieuwe en/of bestaande producten of diensten. Je helpt mee met klanten inzicht geven over het gebruik van de producten en overtuigt ze om met het bedrijf samen te werken.

Zo ziet jouw dag eruit

Het resultaat van jouw stage is dat je relevante en commerciële kennis op doet. Daarnaast help je jouw stagebedrijf door het maken van afspraken bij potentiële klanten met het vergroten van de omzet. Hiernaast ben je bezig met het verwerken van data en werk je aan analyses voor het bedrijf. Je begint je dag rustig met een kopje koffie en een klein praatje met je collega’s. Hierna zul je aan de slag gaan met jouw taken.

Dit ben jij

- Spreekt fatsoenlijk engels
- Kan omgaan met excel
- Enthousiast
- Wil impact maken bij een groeiend bedrijf

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in ICT Scheepvaart en er werken 5 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Naast de zeer goede begeleiding vanuit de organisatie, staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het bedrijf is {{goed/slecht}} te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is {{wel/niet}} nodig.
group
5+ medewerkers
mood
Informeel