Stage projectmanagement, marketing en events

Jij gaat jouw creativiteit inzetten om de tofste evenementen en projecten te organiseren.

Dit ga je leren

Ben jij op zoek naar een stage waarbij jij evenementen tot in de puntjes wil organiseren, solliciteer dan direct! Bij deze functie ben je verantwoordelijk voor het tot stand komen van een evenement, maar ook hoe de juiste mensen hiervoor benaderd moeten worden. Dit zal voor jou betekenen dat het een leuke combinatie is tussen projectmanagement en de marketing van events. Aan afwisseling is hierbij dan ook geen gebrek! Het bedrijf is voor deze opdracht op zoek naar zowel een meewerk- en afstudeerstagiair. Bij een meewerkstage zal je vier dagen meewerken, maar bij een afstudeerstage zal dit twee tot drie dagen zijn, de overige tijd kan jij besteden aan het uitvoeren van onderzoek.

Het team waarin jij gaat werken is jong en dynamisch, net zoals het bedrijf zelf. Het bedrijf is een fieldmarketing bureau en houdt zich bezig met het bedenken en uitvoeren van sampling, promotiecampagnes, roadshows en merchandising. Genoeg te organiseren en managen zoals je hoort. De klanten waarmee jouw toekomstige bedrijf werkt zijn niet de minste, denk bijvoorbeeld aan een Heineken, Nestle, Starbucks en Unilever. Hoe leuk is dat! Het voert campagnes uit in heel Nederland en er werken ongeveer twintig gezellige collega's op kantoor.

Omdat je met veel collega en bedrijven gaat samenwerken wordt van jou verwacht dat je met veel verschillende type mensen kan omgaan. Je bent een echte teamplayer en houdt van een informele sfeer op kantoor. Het team van projectmanagers wordt niet stilgezeten en iedereen werkt met enthousiasme aan zijn project. Als jij zo goed meedraait met het team kan jij aan het einde van je stage zelf een eigen project organiseren, uiteraard nog wel met de begeleiding van jouw stagebegeleider. Het mag wel duidelijk zijn dat jij met deze stage een super tof project kan begeleiden wat natuurlijk goed op jouw interesses! Maar het is natuurlijk ook niet onbelangrijk dat dit vanuit school wordt aangemoedigd. Bij dit bedrijf kan je meer leren dan je nu voor mogelijk houdt!

Taken die onder jouw verantwoordelijkheid vallen tijdens deze stage zijn:
✔ Meedenken over de opzet van evenementen
✔ Zicht houden op de verschillende evenementen
✔ Meedenken bij de logistieke aspecten van de evenementen.
✔ Contact met zoeken en onderhouden met leveranciers en partners
✔ Deelnemers van de events uitnodigen en het contact hiermee onderhouden

Ben jij die alleskunner die zichzelf dit wel ziet doen, neem dan snel contact met mij op!

Zo ziet jouw dag eruit

Een dag van een projectmanager is geen dag hetzelfde, de verschillende projecten houden het afwisselend! Je start de dag met het bespreken van een nieuwe opdracht waarna je vervolgens gaat plannen hoe de logistiek van een lopend project moet lopen. In de lunch bespreek met je collega's wat je het komende weekend gaat doen en wat er voor de vrijdagmiddag borrel gehaald moet worden. In de middag ga je werken aan de marketingactiviteiten die komen kijken bij het organiseren van een event. Klinkt goed toch?

Het teamspirit is hoog omdat er geregeld borrels en uitjes worden georganiseerd. Doordeweeks. Jouw toekomstige collega's hebben de credo 'Work Hard, Play Hard' hoog in het vaandel staan, maar het stukje ontspanning is natuurlijk ook belangrijk. De week afsluiten op vrijdag met een borrel hoort daar natuurlijk ook bij. Tot slot ga je weer naar huis, maar als je met het ov komt is dit geen probleem, het is namelijk goed bereikbaar!

Dit ben jij

Ben jij een gezellige en proactieve student? Dan zoekt dit leuke bedrijf jou!

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in fieldmarketing en er werken 20+ medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je komt te werken op een afdeling marketing en events met gezellige collega’s. Zij houden zich bezig met de evenementen en alles eromheen .

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding. Naast de zeer goede begeleiding vanuit de organisatie, staat jouw persoonlijk aangewezen StudentenBureau stage-coach standaard de gehele stageperiode voor je klaar voor extra hulp en begeleiding.

* Meer informatie wat betreft de organisatie, zal worden gedeeld wanneer je deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.

group
20+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Borrels