Stage procesoptimalisatie

De technische administratie helemaal op orde maken

Dit ga je leren

In jouw stage ga je aan de slag met de technische administratie. Het bedrijf werkzaam in de landschapsverzorging en daar horen vele machines bij. Dit staat allemaal in een CRM systeem maar is verouderd. Ze zoeken dus een stagiair die affiniteit heeft met techniek om dit allemaal op orde maken voor het bedrijf. Naast deze werkzaamheden kan je als stagiair ook meehelpen met het opzetten van een nieuw ERP systeem wat het bedrijf heeft aangeschaft.

Zo ziet jouw dag eruit

Door jouw frisse blik als stagiair kun jij efficiënt informatie ordenen binnen het bedrijf. Hierdoor kun jij het bedrijf naar een hoger niveau tillen. In dit bedrijf telt ieders mening, dus ook die van jou! Een kop koffie en een praatje met je collega’s is iets waar je de dag mee begint om rustig op te starten.

Dit ben jij

- Analytisch
- Affiniteit met techniek
- Zelfstandig
- Durft de handen uit de mouwen te steken.

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de landschapsverzorging en er werken 12 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je komt te werken op een afdeling met gezellige collega's. Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
5+ medewerkers
mood
Plat
local_bar
Informeel