Stage procesoptimalisatie

Uitdagende meewerkstage proces optimalisatie!

Dit ga je leren

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de uitzendbranche. Jij komt te werken op de IT afdeling. In jouw stage ga je aan de slag met het optimaliseren van het documentatieproces binnen jouw toekomstige stagebedrijf. Je krijgt de kans om het volledige documentatieproces binnen een IT-afdeling te leren kennen en verbeteren.

Ze gaan een nieuw documentatiesysteem implementeren, waarbij jij ondersteuning biedt bij vragen vanuit het personeel en het verbeteren van het documenteren in het systeem.
Daarbij ga je door middel van interviews met collega's ook goed uitvragen waar zij behoefte aan hebben om verbeteringen door te kunnen voeren. Afhankelijk van je interesse kun je je kennis verbreden van code-documentatie, designs tot en met documentatie voor eindgebruikers.

Ook krijg je de mogelijkheid om te werken in een Agile omgeving volgens de principes van Kanban en Scrum.

Aan de hand van je analyse bepaal je verbeterpunten en schrijf je een rapport met daarin jouw adviezen. Klinkt dit als een stageplek voor jou?

Zo ziet jouw dag eruit

Door jouw frisse blik als stagiair kun jij het bedrijf helpen met het documentatieproces binnen het bedrijf. Hierdoor kun jij het bedrijf naar een hoger niveau tillen. In dit bedrijf telt ieders mening, dus ook die van jou! Een kop koffie en een praatje met je collega’s is iets waar je de dag mee begint om rustig op te starten.
Vind je het leuk om processen te analyseren en er met jouw frisse blik naar te kijken? Kun je daarnaast met je enthousiasme ook de medewerkers overtuigen van het nut van jouw rapport? Dan is dit zeker een geschikte stage voor jou.

Dit ben jij

- Proactief
- Zelfstandig
- Enthousiast
- Sociaal
- Gemotiveerd
- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in uitzendbranche en er werken 200 medewerkers binnen de IT afdeling van het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je komt te werken op de IT afdeling binnen de organisatie. Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
100+ medewerkers
mood
informeel
local_bar
vrijdagmiddagborrel