Stage procesoptimalisatie

Je gaat aan de slag met een certificeringstraject

Dit ga je leren

In jouw afstudeerstage ga je aan de slag met een certificeringstraject omtrent PSO en CO2. Het bedrijf is namelijk een grond weg en waterbouwbedrijf, waar ze ontzettend druk mij zijn. Ze hebben dus jouw hulp nodig met dit certificeringstraject. Daarnaast zijn ze benieuwd naar de behoefte voor dit traject bij de opdrachtgevers.

Zo ziet jouw dag eruit

Door jouw frisse blik als meewerkstagiaire kun jij het bedrijf helpen met het opzetten van een certificeringstraject. Hierdoor kun jij het bedrijf naar een hoger niveau tillen. In dit bedrijf telt ieders mening, dus ook die van jou! Een kop koffie en een praatje met je collega’s is iets waar je de dag mee begint om rustig op te starten.

Vind je het leuk om processen te analyseren en er met jouw frisse blik naar te kijken? Kun je daarnaast met je enthousiasme ook de medewerkers overtuigen van het nut van jouw rapport? Dan is dit zeker een geschikte stage voor jou.

Dit ben jij

- Enthousiast
- Proactief
- Bedrijfskundige achtergrond
- Zelfstandig

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in grond, weg en waterbouw en er werken 20 tot 40 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
20+ medewerkers
mood
informeel
local_bar
je wordt hier echt gewaardeerd