Stage procesoptimalisatie

Je gaat je expertise verbreden op het gebied van ERP, voorraadbeheer en inkoop

Dit ga je leren

In jouw stage ga je aan de slag met inkoop en voorraadbeheer bij een wereldwijde leverancier. Dit betekent ook dat je veel in het ERP systeem gaat werken. Hierdoor ga je jouw expertise verbreden op gebied van ERP, inkoop en voorraadbeheer. Daarnaast ga je kijken wat er op dit moment beter kan en of deze processen verder geoptimaliseerd kunnen worden.

Zo ziet jouw dag eruit

Door jouw frisse blik als stagiair kun jij het bedrijf helpen met het optimaliseren van de processen binnen het bedrijf. Hierdoor kun jij het bedrijf naar een hoger niveau tillen. In dit bedrijf telt ieders mening, dus ook die van jou! Een kop koffie en een praatje met je collega’s is iets waar je de dag mee begint om rustig op te starten.
Vind je het leuk om processen te analyseren en er met jouw frisse blik naar te kijken? Zie jij het als een uitdaging om te zorgen voor een optimaal kwaliteitsbeleid? Kun je daarnaast met je enthousiasme ook de medewerkers overtuigen van het nut van jouw rapport? Dan is dit zeker een geschikte stage voor jou.

Dit ben jij

-Bedrijfskundige achtergrond
-Enthousiast
-Zelfstandig

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf is actief in de technische sector op het gebied van sloten, toegangscontrole, bewaking en inbouwapparaten. Ze zijn actief in verschillende branches zoals industrie, engineering, klimaattechniek en industriële kasten.

Dit informele bedrijf werkt samen aan een doel en er werken ongeveer 20 medewerkers binnen het bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel en hard werkend.
Het bedrijf is bekend met stagiairs dus je hebt prima HBO begeleiding. Daarnaast ontvang je ook een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is niet heel optimaal te bereiken met OV dus een eigen auto is handig, maar zeker niet nodig!

group
5+ medewerkers
mood
informeel
local_bar
veel vrijheid