Stage procesoptimalisatie

Stage procesoptimalisatie

Dit ga je leren

Jouw toekomstige stage bedrijf gaat zich uitbreiden. Het bedrijf gaat einde van dit jaar verhuizen naar een groter pand en hier hoort ook extra personeel bij. Binnen een paar maanden willen ze van 35 FTE naar 50+ FTE. Dit brengt veel veranderingen met zich mee en sommige processen moeten anders worden ingericht. Zo ook het logistieke proces, dit proces moet onder de loep worden genomen. Na de groei moet het proces zo optimaal mogelijk zijn ingericht.

Binnen elk proces komen faalkosten voor. Dit zijn kosten die gemaakt worden in het voortbrengingsproces die voorkomen hadden kunnen worden. Aan jou de taak om een plan te maken zodat deze kosten gereduceerd kunnen worden. Aan de hand van je analyse bepaal je verbeterpunten en schrijf je een rapport met daarin jouw advies voor een procesoptimalisatie. Binnen deze organisatie krijg je erg veel vrijheid, maar dit vereist ook een professionele werkhouding.

Zo ziet jouw dag eruit

Door jouw frisse blik als stagiair kun jij het bedrijf helpen met het optimaliseren van het logistieke proces binnen het bedrijf. Hierdoor kun jij het bedrijf naar een hoger niveau tillen. In dit bedrijf telt ieders mening, dus ook die van jou! Een kop koffie en een praatje met je collega’s is iets waar je de dag mee begint om rustig op te starten.

Vind je het leuk om processen te analyseren en er met jouw frisse blik naar te kijken? Zie jij het als een uitdaging om te zorgen voor een optimaal kwaliteitsbeleid? Kun je daarnaast met je enthousiasme ook de medewerkers overtuigen van het nut van jouw rapport? Dan is dit zeker een geschikte stage voor jou.

Dit ben jij

- Je kan goed zelfstandig werken
- Je staat stevig in je schoenen
- Je hebt affiniteit met de technische sector
- Je hebt een proactieve houding

Over dit bedrijf

Jouw toekomstige stagebedrijf houdt zich bezig met zowel elektrotechnisch- als loodgieterswerk. Er werken op het moment 35 medewerkers binnen het bedrijf. Het bedrijf is aan het groeien en ze verwachten aan het einde van het jaar meer dan 50 medewerkers te hebben. De sfeer binnen de organisatie is te omschrijven als informeel.

Je krijgt bij dit bedrijf goede begeleiding op HBO niveau en je ontvangt een prima stagevergoeding.

Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus een eigen auto is niet nodig.
group
20+ medewerkers