Stage online marketing

Jij gaat de naamsbekendheid vergroten!

Dit ga je leren

Tijdens deze stage ga jij voor je stagebedrijf aan de slag met online marketing in de breedste zin van het woord. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat de marketing van het bedrijf geoptimaliseerd gaat worden!

De eerdere stagiaires hebben onderzoek gedaan naar de customer journey van de consument. Zowel de handige consument als de consument die een professional zal inschakelen is in kaart gebracht. De strategie is dus bepaald en jij gaat samen met het marketingteam aan de slag om dit uit te voeren.

Jij gaat aan de slag met de volgende taken:
- Content marketing
- Het schrijven van artikelen voor de website en social media
- Social media beheer (Instagram, Facebook en LinkedIn)
- Het verhogen van de naamsbekendheid en zichtbaarheid
- Meedenken over marketingcampagnes
- SEO/SEA

Zo ziet jouw dag eruit

Jouw dagen zullen ontzettend divers zijn. Je komt te werken in een leuk en enthousiast team. Daarnaast staat het bedrijf geheel open voor een onderzoek naar keuze. Er is veel mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld onderzoeken hoe jouw stagebedrijf verkooppunten het beste kan helpen en ondersteunen met input voor marketing. De input van jouw werkzaamheden zorgen ervoor dat het bedrijf meer rendement haalt uit de online marketing activiteiten!

Dit ben jij

- Jij hebt een grote interesse in online marketing en social media
- Ervaring met Instagram en Facebook
- Jij bent proactief
- Jij kan zelfstandig werken
- Jij bent creatief

Over dit bedrijf

Deze internationale speler is marktleider binnen de bouw- en doe-het-zelf-markt. Naast het verkopen van hoogwaardige producten, bieden zij ook inspecties, opleidingen en adviezen aan voor de professionele markt. Naast Nederland zijn zij ook actief op de Duitse en Engelse markt. De kernwaarden van deze organisatie liggen vooral bij duurzaamheid en verantwoordelijkheid voor het milieu en maatschappij. De organisatie is dynamisch en altijd op zoek naar innovaties. Zowel in producten, ontwerpen en marktbenadering!

Jouw stageplaats is een nieuwe tak binnen de organisatie waar men zich op de B2C richt. Door de uitbreiding van de organisatie wordt er door een team van ongeveer 5 mensen gewerkt aan deze nieuwe doelgroepbenadering. Zij hebben de customer journey van de consumenten in kaart gebracht en willen hen nu bereiken via Online Marketing. Het team is gevestigd in een mooi licht pand langs de snelweg. De sfeer in het bedrijf is informeel en je krijgt zeer goede begeleiding!

Jouw toekomstig stagebedrijf heeft meer dan 35 medewerkers en kent een professionele aanpak. Er is voldoende HBO-begeleiding en je ontvangt een prima stagevergoeding. Het bedrijf is lastig te bereiken met openbaar vervoer dus het is handig als je een auto ter beschikking hebt.

De organisatie heeft eigen werkplekken. Indien je een eigen laptop hebt, is dat handig. Daarnaast kent het bedrijf goede begeleiding van de stagebegeleider.
group
20+ medewerkers
mood
Informeel
local_bar
Energieke organisatie